Basketbol

Odom, Los Angeles'a nakledildi

20 Ekim 2015 Salı 11:12 - Son Güncelleme 20 Ekim 2015 Salı 11:17

Lamar Odom, ambulans helikopterle Los Angeles'a götürüldü.

Amerikan Basketbol Ligi'nin (NBA) eski oyuncularından Lamar Odom, Las Vegas'ta kaldığı hastaneden tedavisinin süreceği Los Angeles'a nakledildi.

NBA'in internet sitesinde yer alan haberde, 14 Ekim'de Nevada'da bir randevuevinde bilinci kapalı halde bulunduktan sonra Las Vegas'ta hastaneye kaldırılan ve durumu iyiye giden Odom'un, ambulans helikopterle tedavisine devam edileceği Los Angeles'a götürüldüğü belirtildi.

Haberde, Odom'un Las Vegas'ta yaklaşık bir hafta boyunca gördüğü tedavinin ardından kendi kendine nefes almaya ve kısa cümlelerle konuşmaya başladığı ifade edildi. Fizik tedavisine de başlanan Odom'un başka bir hastaneye nakledilecek duruma geldiği aktarıldı.

NBA'in en renkli simaları arasında yer alan 35 yaşındaki Odom, ABD'li televizyon yıldızı Khloe Kardashian ile 2009'da yaptığı evlilikle ülke basınında uzun süre gündemde kalmış ve 2013'te boşanmıştı.

Uzun zamandır uyuşturucu ve alkol tedavisi gören Odom, basketbol kariyerinde Miami Heat, Dallas Mavericks, Los Angeles Lakers ve Los Angeles Clippers formalarını giymişti. ABD'li basketbolcu, Lakers forması giydiği dönemde 2 kez şampiyonluk yüzüğü de takmıştı.

Sıradaki Haber
NBA yıldızından kötü haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz