Basketbol

Orduspor'da keyifler yerinde

04 Aralık 2015 Cuma 09:25 - Son Güncelleme 04 Aralık 2015 Cuma 07:32

Deringöl, grup lideri TTT Riga'yı yendikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası B Grubu dördüncü hafta mücadelesinde sahasında Letonya takımı TTT Riga'yı 80-78 yenen Orduspor'da alınan galibiyetin mutluluğu yaşanıyor.

Başantrenör Levent Deringöl, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, grupta çok önemli bir galibiyete imza attıklarını söyledi.

Grupta oynadıkları 4 maçın 3'ünü kazandıklarını belirten Deringöl, "Bugün TTT Riga karşısında kazanmayı çok istedik. Taraftarlarımızın da destekleriyle kazanan taraf biz olduk" dedi.

Maça tutuk başladıklarını ifade eden Deringöl, "Zaman zaman maçta geriye düşmemize rağmen son çeyrekte toparlanmasını bildik. Özellikle son dakikalarda üst üste bulduğumuz sayılarla gülen taraf olduk. Grup lideri TTT Riga'yı yendiğimiz için çok mutluyum. Oyuncularımı tek tek kutluyorum. Özellikle bu maçta bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"TTT Riga'yı yenerek bugün birinci hedefimizi gerçekleştirdik" diyen Deringöl, "İkinci hedefimiz 6 sayının üzerinde kazanmaktı. Ancak bu olmadı. Bugün önemli olan galip gelmekti. Onu da başardık" ifadelerini kullandı.

Aldıkları bu galibiyetle gruptan çıkmak adına çok büyük bir avantaj elde ettiklerini kaydeden Levent Deringöl, "Kalan maçlarımızda elimizden geleni yapacağız. İnşallah olağanüstü bir durum olmaması durumunda grup birincisi olarak bir üst tura çıkacağız" değerlendirmesini yaptı.

Sıradaki Haber
Fenerbahçe deplasmanda güldü
Yükleniyor lütfen bekleyiniz