Basketbol

Anadolu Efes, İspanya'da galibiyet peşinde

30 Ocak 2014 Perşembe 10:44 - Son Güncelleme 30 Ocak 2014 Perşembe 10:47

"Kazanmak istiyorsak oyunun ritmini mutlaka kontrol altında tutmalıyız"

Anadolu Efes Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi Top 16 turu E Grubu beşinci hafta maçında yarın deplasmanda İspanya temsilcisi Laboral Kutxa ile karşılaşacak.

Vitoria kentindeki Fernando Buesa Arena'da oynanacak karşılaşma TSİ 21.45'te başlayacak.

Top 16 turunun dördüncü haftasında EA7 Emporio Armani'yi İstanbul'da Planicic'in son saniyedeki mucizevi basketiyle 61-60 yenen Anadolu Efes, grupta bir galibiyet ve üç mağlubiyetle, averajla sekizinci ve son sırada bulunuyor. Son iki sezonun şampiyonu Olympiakos'a evinde 89-70 mağlup olan Laboral Kutxa ise bir galibiyet ve üç mağlubiyet ve averajla altıncı sırada yer alıyor.

Aggelou: "Tempoyu yakalamalarına izin vermemeliyiz" 

Anadolu Efes Başantrenörü Vaggelis Aggelou, "Karşılaşmayı kazanmak istiyorsak oyunun ritmini mutlaka kontrol altında tutmalıyız" dedi.

Yunan teknik adam, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında karşılaşma ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Top 16'nın beşinci haftasında karşılaşacağımız Laboral Kutxa, Avrupa Ligi'ne her yıl katılan ve İspanya basketbolunun önemli takımlardan biri. Bu karşılaşmayı kazanmak istiyorsak oyunun ritmini mutlaka kontrol altında tutmalıyız. Çünkü rakip takımı analiz ettiğinizde kazandıkları ve kaybettikleri maçlardaki en büyük farkın tempoları olduğunu görüyoruz. Çok dikkatli olmalıyız, tempoyu yakalamalarına izin vermemeliyiz ve son maçlardaki yükselen ivmemizi sürdürmeliyiz."

Sıradaki Haber
F.Bahçe Ülker deplasman galibiyeti peşinde
Yükleniyor lütfen bekleyiniz