Basketbol

Anadolu Efes'ten THY Avrupa Ligi'nde seyirci rekoru

28 Mart 2022 Pazartesi 16:50 - Son Güncelleme 28 Mart 2022 Pazartesi 17:04  |  Kaynak : TRT SPOR

Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi'nde iç sahada yarattığı atmosferle dikkat çekiyor. 15 maçın 6'sını kapalı gişe oynayan temsilcimiz, seyirci ortalamasında ligde ilk sırada yer alıyor.

THY Avrupa Ligi'nin son şampiyonu Anadolu Efes, seyirci ortalamasıyla da ilk sırada bulunuyor. Lacivert-beyazlılar, bu sezon Avrupa'da iç sahada oynadığı 15 maçın 6'sında kapalı gişe mücadele etti.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda 9 bin 965 seyirci ortalaması yakalayan Anadolu Efes, bu alanda ligde ilk sırada yer alıyor.

Ergin Ataman'ın ekibi, tek maçlık seyirci rekorlarını da geliştirmeye devam ediyor. Barcelona karşılaşmasında 15 bin 8 basketbolseveri ağırlayan lacivert-beyazlılar, Fenerbahçe Beko maçında ise 15 bin 76 taraftarı konuk etmişti.

Anadolu Efes, Real Madrid’i konuk ettiği karşılaşmada ise tek maçlık seyirci rekorunu 15 bin 92’ye taşıdı. Temsilcimizin, kalan maçlarda rekoru daha da yukarı taşıması bekleniyor.

25 maçta 14 galibiyet alan Anadolu Efes, ligde şu anda 5'inci sırada yer alıyor. Play-off potasında yer alan Ergin Ataman'ın ekibinde hedef önce play-off, sonrasında ise üst üste üçüncü kez Dörtlü Final bileti almak.

Sıradaki Haber
Fenerbahçe Beko'nun konuğu ALBA Berlin
Yükleniyor lütfen bekleyiniz