Basketbol

Avrupa basketbolunda parkelere dönüş nasıl olacak?

17 Temmuz 2020 Cuma 17:03 - Son Güncelleme 17 Temmuz 2020 Cuma 19:42

Avrupa Ligi yönetimi, pandemi sonrası seyircilerin salonlara dönüşüyle ilgili bir kılavuz yayınladı. THY Avrupa Ligi ve ULEB Avrupa Kupası maçları için hazırlanan kitapçıkta; fikirler, tavsiyeler ve ilkeler yer aldı.

Basketbolda Avrupa Ligi yönetimi ve kulüpler, seyircileri en konforlu şekilde ağırlamayı hedefleyen ortak kılavuz üzerinde anlaşma sağladı.

Yayınlanan kitapçık, Türk Hava Yolları Avrupa Ligi ve ULEB Avrupa Kupası takımlarının salonlarında uygulayabileceği fikirler, tavsiyeler ve ilkelerden oluştu.

Buna göre; salonlara erişim planlaması, test ve insan dolaşımı, salona özel hijyen protokolü, esnek ve sosyal mesafeli oturma düzeni, dokunmasız teknoloji, kişiselleştirilebilir bilet ödeme yöntemleri ile taraftarlardan bilgi alınması kitapçıktaki başlıklar arasında yer alıyor.

Kulüpler, geçtiğimiz hafta içerisinde düzenlenen toplantıda, kendi hükumetleri ve kamu sağlığı otoritelerinin de kural ve tavsiyelerini göz önünde bulundurularak salgına yönelik yanıt kılavuzundaki tavsiyeleri hep birlikte uygulama konusunda taahhüt vermişlerdi.

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Zenit K.C. Rivers'ı kadrosuna kattı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz