Basketbol

"Aynı şekilde karşılık verdik"

05 Aralık 2014 Cuma 18:05 - Son Güncelleme 05 Aralık 2014 Cuma 18:13

F.Bahçe Ülker Menajeri Ömer Onan: "İleriye dönük umutlarımız artıyor."

Basketbol THY Avrupa Ligi C Grubu'nda Panathinaikos'u 22 sayı farkla, 84-62 yenen Fenerbahçe Ülker'in takım menajeri Ömer Onan, Yunanistan temsilcisine deplasmanda 18 sayı farkla yenildikleri maçı anımsatarak, "Aynı şekilde karşılık vermek takım açısından önemliydi" dedi.

Onan, grupta aldıkları önemli galibiyetle ilgili yaptığı değerlendirmede, takımın iyi mücadele ederek karakterini ortaya koyduğunu vurguladı.

Panathinaikos'a deplasmanda 91-73 yenildikleri karşılaşmayı anımsatan Onan, şu ifadeleri kullandı:

"Geçen maçta hepimiz çok üzülmüştük. Beklemediğimiz bir mağlubiyet almıştık. Oyun olarak da çok daha üstünlerdi. Aynı şekilde burada karşılık vermek, bu karakteri koyabilmek, oyuncularımızın ne kadar ciddi olduklarının, ne kadar karakterli olduklarının bir göstergesidir. Rövanşı aynı şekilde aldık, bu da önemli. Baktığınız zaman normal bir galibiyet, çok büyütülecek bir şey değil. Ama oradaki yenilgi şekline aynı şekilde karşılık vermek takım açısından çok önemliydi."

- "Oyuncuların performansını arttırması bizi umutlandırıyor"

Sarı-lacivertli takımın grafiğinin olması gerektiği gibi gün geçtikçe yükseldiğini kaydeden Ömer Onan, her şeyin yolunda gitmesinin kendilerini sevindirdiğini belirtti.

Onan, "Yavaş yavaş yukarılara çıkıyoruz. Zaten böyle olması lazım. İlk turda bütün takımların hedefi Top 16. Ocak, şubat ve mart aylarında takımların en formda olmaları gereken zaman. Takımın her gün üzerine bir şeyler koyması bizi mutlu ediyor. Ocak ayı ile beraber asıl hedef başlayacak. Ondan önce de hem sakatlığın olmaması hem de her oyuncunun yavaş yavaş performansını arttırması bizi ileriye yönelik umutlandırıyor" şeklinde konuştu.

- "Barcelona maçı öncesi iyi durumdayız"

Ömer Onan, C Grubu'nun lideri Barcelona ile 11 Aralık Perşembe günü deplasmanda yapacakları maçta, aynı mücadeleyi ortaya koyarak kazanmak istediklerini söyledi.

Bu zorlu maç öncesi takımın iyi durumda olduğunu vurgulayan takım menajeri, "Barcelona her sene dörtlü finalin içinde olan bir takım. Kendi evinde zor maç kaybeden bir takım. Ama biz de iyi durumdayız. Oraya gidip aynı basketbolu oynayıp kazanmaya çalışacağız. Daha sonra Bayern Münih ile de son maçımızı oynayıp, sonra grubun şekillenmesini bekleyeceğiz" şeklinde görüşlerini aktardı.

Sıradaki Haber
Galatasaray'dan taraftara çağrı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz