Basketbol

Banvit'in hedefi NBA

03 Ekim 2013 Perşembe 14:29 - Son Güncelleme 10 Ekim 2013 Perşembe 15:35

Görener: "Yetiştirdiğimiz gençlerin NBA forması giymesini istiyoruz"

Banvit AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Görener, Banvit Basketbol Takımının, THY Avrupa Ligi ön eleme turunda yarı finale yükselmesine ilişkin, "Elbette ki şampiyonluk bizi mutlu eder ancak benim için asıl önemli olan, yetiştireceğimiz gençlerin Milli Takım, NBA formalarını giymesidir" dedi.

Görener, gazetecilere yaptığı açıklamada, THY Avrupa Ligi ön eleme turundaki ilk maçında Çek Cumhuriyeti'nden CEZ Nymburk takımı 87-78 mağlup ederek yarı finale yükselen Banvit'in oyunundan memnun olduğunu bildirdi.

Bir gazetecinin, "Banvit ne zaman şampiyon olacak?" sorusu üzerine Görener, şunları kaydetti:

"Bilmiyorum. Bildiğim bir şey varsa yeni koçumuz çok sıkıyor çocukları. Kamp döneminde 3,5 saat sabah, 3 saat de öğleden sonra antrenman yaptırıyor. Kenarda duran adamlarımız bile çok katkı verdi. Takımda kardeşlik, birliktelik olsun; önemli olan o. İlla ki 'şampiyonluk' demiyorum. Elbette ki şampiyonluk bizi mutlu eder ancak benim için asıl önemli olan, yetiştireceğimiz gençlerin Milli Takım, NBA formalarını giymesidir. Benim için başarı budur. Şampiyon olmazsak da olur. Ligi sonuncu bitireyim, düşmeyeyim yeter ama Banvit altyapısından oyuncuların yetişip bir yerlere gelmesi beni daha mutlu kılar."

Sıradaki Haber
Banvit adım adım THY Avrupa Ligi'ne
Yükleniyor lütfen bekleyiniz