Basketbol

Basketbolda koronavirüs önlemi

26 Şubat 2020 Çarşamba 18:12 - Son Güncelleme 26 Şubat 2020 Çarşamba 18:14

Basketbolda THY Avrupa Ligi'nin 26'ncı haftasında kendi sahasında İtalyan temsilcisi AX Armani Exchange Milan ile karşılaşacak olan Zalgiris Kaunas'ta yönetim, koronavirüs önlemi aldı.

Litvanya ekibinden yapılan açıklamada, İtalya'da yayılan koronavirüs nedeniyle Milan taraftarının maça gelmemesi istenirken, Litvanyalı basketbolseverler için de belli tavsiyelerde bulunuldu.

"Ellerinizi sık sık yıkayın" 

Açıklamada, Dünya Sağlık Örgütü ve Litvanya Sağlık Bakanlığı'nın koronavirüsle ilgili duyurularına yer verilirken, 28 Şubat Cuma günü Litvanya'nın Kaunas kentinde bulunan Zalgiris Arena'da oynanacak müsabakaya gelecek taraftarlara ellerin sık sık yıkanması, yüzde 60 alkol içeren sıvılar ile ellerin dezenfekte edilmesi ve ateş veya grip olanlardan uzak kalınması önerildi. Ayrıca öksürme ve hapşurma anlarında da nasıl önlemler alınacağı ile ilgili bilgiler paylaşıldı.

Öte yandan Zalgiris Kaunas yönetimi, maça gelenlerin sağlığıyla alakalı olumsuz giden bir durum olması halinde herhangi bir sorumluluk almayacağını da dile getirdi.

Kaynak: DHA 

Sıradaki Haber
THY Avrupa Ligi'nde 26. hafta heyecanı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz