Basketbol

Bu iddia çok konuşulur

23 Ocak 2015 Cuma 11:14 - Son Güncelleme 23 Ocak 2015 Cuma 11:19

''Siz Galatasaraylısınız, biraz daha sabredin''

Galatasaray Liv Hospital’da hafta başından bu yana süregelen para krizi sona ermiş gibi görünse de krizin aslında bitmediği ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılı takımda önceki gün yapıldığı ifade edilen gecikmiş ödemelerin Ender Arslan ile Kerem Gönlüm’e yapılmadığı öğrenildi.

Bilindiği gibi, oyuncuların paraları ödenmediği için idmanları boykot etmesini ve hatta maçlara da çıkmayacaklarını söylemeleri sonrası yöneticiler bu duruma sert tepki göstermiş, şube sorumlusu Can Topsakal’ın, “Alba Berlin maçına gençlerle çıkalım” önerisine başkan Duygun Yarsuvat karşı çıkmıştı. Ancak bu gelişmeler sonrası önceki gün tüm oyunculara ödemeler yapılırken, takımın iki ağabeyi Ender Arslan ve Kerem Gönlüm’e, boykot olayında başı çektikleri gerekçesiyle ödeme yapılmadığı ifade edildi.

Yöneticilerin her iki oyuncuya da “Siz Galatasaraylısınız, biraz daha sabredin” dediği, Ender ile Kerem’in de bu durum karşısında büyük şaşkınlık yaşadığı öğrenildi.

ARROYO VE ENDER OYNAMADI

Bu arada, Sarı-Kırmızılı takımda önceki gün gıda zehirlenmesi geçiren Carlos Arroyo, dün de gün boyunca serum yedi. Ender Arslan ise virüs nedeniyle ateşli ishal teşhisiyle hastaneye kaldırılırken, her iki oyuncu da Alba Berlin’e karşı forma giyemedi.

HTSPOR

Sıradaki Haber
İtalya'da Fenerbahçe zaferi!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz