Basketbol

Galatasaray'a sevindirici haber

08 Ocak 2015 Perşembe 00:01 - Son Güncelleme 22 Ocak 2015 Perşembe 02:07

Sakatlığı geçen 4 önemli isim, Real Madrid ile yapılacak maçta forma giyebilecek

THY Avrupa Ligi E Grubu 2. hafta maçına bugün İspanya'nın Real Madrid takımına konuk olacak Galatasaray Liv Hospital'da sakat oyunculardan sevindirici haber geldi.

Galatasaray Liv Hospital Doktoru Adnan Bağrıaçık, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, sakatlıkları bulunan Ender Arslan, Sinan Güler, Carlos Arroyo ve Vladimir Micov'un bugünkü karşılaşmada oynayabileceklerini belirtti.

Bağrıaçık, "Son İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında ayağındaki rahatsızlık nedeniyle maça devam edemeyen oyuncumuz Ender Arslan'ın ayak parmağındaki enfekte siğil tedavisi devam etmekte olup Real Madrid maçında oynaması beklenmektedir. Sinan Güler'in ayak bileği, Carlos Arroyo'nun ve Vladimir Micov'un kasık bölgesindeki hafif sakatlıkları ise maçta oynamalarına engel olmayacak" dedi.

Bir diğer sakat oyuncu Martynas Pocius ile ilgili de bilgi veren Bağrıaçık, "Antrenmanda uyluğuna gelen diz darbesi sonucu sakatlanan Martynas Pocius'un yapılan muayene ve incelenen tetkikleri sonucunda adale içi kanama ve ödem teşhis edildi. Halen tedavisine devam edilen ve antrenmanlara çıkamayan Pocius'un durumu maç günü netlik kazanacak" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
G.Saray, Real Madrid deplasmanında
Yükleniyor lütfen bekleyiniz