Basketbol

G.Saray LH'nin rakibi Maccabi

01 Ocak 2014 Çarşamba 15:15 - Son Güncelleme 01 Ocak 2014 Çarşamba 15:20

Aslan, Top 16 turunun ilk maçında sahasında Maccabi Electra'yı ağırlayacak.

Galatasaray Liv Hospital, Basketbol THY Avrupa Ligi Top 16 turu ilk maçında İsrail temsilcisi Maccabi Electra'yı konuk edecek.

İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma yarın (02.01.2014) saat 20.00'de başlayacak.

THY Avrupa Ligi ilk tur aşamasında C Grubu'nda mücadele eden sarı-kırmızılılar, grubu 6 galibiyet, 4 mağlubiyetle tamamlayarak Yunan temsilcisi Olympiakos'un ardından ikinci sırayı almış ve Top 16 turuna yükselmeyi başarmıştı.

Özyer: "Yeni yıla yeni hedeflerle başlıyoruz"

Galatasaray Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, yaptığı açıklamada, THY Avrupa Ligi Top 16 turuna yarınki Maccabi Electra maçıyla start vereceklerini hatırlatarak, "Yeni yıla yeni hedeflerle başlıyoruz" dedi.

Amaçlarının grupta ilk 4 takım arasına giren, adlarına çeyrek finale yazdırmak olduğunu aktaran Özyer, "Gruptaki bütün maçların çok sert ve zorlu geçeceğini düşünüyoruz. THY Avrupa Ligi'nde, 'kendi evinde mutlaka kazanmalısın' deyimi vardır. Buna ek olarak deplasmanda da en 3 galibiyet almamız gerektiğini düşünüyorum. Avrupa'da bütün kulüplerin dillendirdiği, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Galatasaray taraftarlarının ortaya koyduğu atmosfer, evimizdeki maçların kazanılmasında büyük rol oynayacaktır" diye konuştu.

Maccabi Electra maçının kendileri için önemine de değinen Özyer, "Bizim için grubun en önemli maçı. THY Avrupa Ligi tecrübesiyle öne çıkan rakiplerimizden biri. Onların da hedefleri son 8 takım arasına kalmak. Grupta ilk 4'e girmek adına atacağımız her sayı, yapacağımız her savunma altın değerinde olacak" değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Potada büyük heyecan başlıyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz