Basketbol

Haftanın MVP'si Goudelock

15 Kasım 2014 Cumartesi 15:24 - Son Güncelleme 15 Kasım 2014 Cumartesi 15:32

Goudelock, beşinci haftanın "En Değerli Oyuncu"su (MVP) seçildi.

Basketbol THY Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe Ülker'in ABD'li şutörü Andrew Goudelock, beşinci haftanın "En Değerli Oyuncu"su (MVP) seçildi.

THY Avrupa Ligi'nin internet sitesinde yer alan habere göre, Fenerbahçe Ülker'in Almanya'nın Bayern Münih ekibini deplasmanda 93-86 yendiği karşılaşmada, 34 sayıyla kariyer rekorunu kırmasının yanı sıra 4 asist, 3 ribaunt ve bir top çalmayla oynayan 25 yaşındaki Goudelock, haftanın MVP'si oldu.

Karşılaşmada 13'de 10 üç sayılık isabetle oynayan Goudelock, Avrupa Ligi tarihinde bir maçta en çok üçlük atan oyuncu olurken, karşılaşmayı da 40 indeks puanıyla tamamlayarak sezonun en iyi performansına imza attı.

Goudelock, ilk kez bu sezon oynadığı Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında gösterdiği üstün performansla da MVP seçilmişti.

Fenerbahçe Ülkerli oyuncunun ardından haftanın en değerli ikinci basketbolcusu, Dinamo Sassari'den Shane Lawal oldu. Takımının Zalgiris Kaunas'ı 92-80 yendiği maçta iyi bir performans gösteren Lawal, mücadeleyi 25 sayı, 9 ribaunt, 2 asist, 2 blok ve 3 top çalmayla tamamlamıştı.

Nizhny Novgorod'un Belaruslu pivotu Artsiom Parakhouski ise takımının Unics Kazan'ı 79-73 yendiği mücadelede 19 sayı ve 9 ribaundluk performansıyla haftanın en iyi 3'ü arasına girdi.

Sıradaki Haber
VİDEO | Potada dev maçın ardından
Yükleniyor lütfen bekleyiniz