Basketbol

Haftanın MVP'si Young

17 Ekim 2015 Cumartesi 13:15 - Son Güncelleme 17 Ekim 2015 Cumartesi 13:19

Patric Young, ilk haftanın en değerli oyuncusu (MVP) seçildi.

Basketbol THY Avrupa Ligi'nde Yunanistan temsilcisi Olympiakos'un ABD'li oyuncusu Patric Young, ilk haftanın en değerli oyuncusu (MVP) seçildi.

THY Avrupa Ligi'nin internet sitesinde yer alan haberde, Olympiakos'un konuk ettiği Hırvat temsilcisi Cedevita Zagreb'i 76-61 yendiği karşılaşmada 16 sayı, 6 ribaunt, 2 asist, 2 top çalma ve 4 blokluk bir performans sergileyen Young, haftanın MVP'si oldu.

Karşılaşmada 9'da 6 iki sayılık ve 7'de 4 serbest atış yüzdesiyle oynayan Young, karşılaşmayı da 26 indeks puanıyla tamamlayarak sezonun ilk haftasının en iyi performansına imza attı. ABD'li basketbolcu, geçen sezon Galatasaray'da forma giymişti.

Haftanın en değerli ikinci basketbolcusu, Fransız temsilcisi Limoges'dan Heiko Schaffartzik oldu. Anadolu Efes'in Limoges'u deplasmanda 89-77 yendiği maçta takımına galibiyeti getirememesine rağmen iyi bir performans gösteren Alman oyun kurucu, mücadeleyi 5'te 4 üçlük isabetle 20 sayı ve 5 asistle tamamlamıştı.

Zalgiris Kaunas'un Litvanyalı basketbolcusu Paulius Jankunas ise takımının Polonya temsilcisi Stelmet Zielona'yı deplasmanda 66-62 yendiği mücadelede 17 sayı, 11 ribaunt, 2 asist, 2 blok ve 1 top çalmayla 25 indeks puanı toplayarak haftanın en iyi 3'ü arasına girdi.

Sıradaki Haber
THY Avrupa Ligi'nde Türk fırtınası
Yükleniyor lütfen bekleyiniz