Basketbol

"Kendi oyunumuzu ortaya koymalıyız"

14 Aralık 2016 Çarşamba 15:32 - Son Güncelleme 14 Aralık 2016 Çarşamba 12:40

Anadolu Efes Başantrenörü Perasovic, "Kendi evinde çok iyi oynayan bir takıma karşı mücadele edeceğiz" dedi.

Anadolu Efes Basketbol Takımı Başantrenörü Velimir Perasovic, THY Avrupa Ligi'nin 12. haftasında 15 Aralık Perşembe günü deplasmanda Almanya temsilcisi Brose Bamberg ile yapacakları maçı kazanmak için kendi oyunlarını ortaya koymaları gerektiğini belirtti.

Karşılaşmayla ilgili açıklamalarda bulunan Perasovic, "Kendi evinde çok iyi oynayan bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Brose Bamberg'in puan durumundaki yeri gerçek yerlerini yansıtmıyor. Son saniyelerde birçok maç kaybettiler. Play-off'lara yükselme şanslarının olduğunu biliyoruz. Ayrıca Brose Bamberg'in birçok tecrübeli oyuncusu var. Kazanmak için kendi oyunumuzu ortaya koymalıyız." ifadelerini kullandı.

Lacivert-beyazlı takımın genç oyuncusu Cedi Osman ise iki formda takımın karşı karşıya geleceğini vurgulayarak, "Brose Bamberg, zor bir deplasman. Galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Nürnberg'de bizi çok zorlu bir atmosfer bekliyor. Eminim bizi desteklemek için çok sayıda Türk seyirci de maça gelecek ve bizi yalnız bırakmayacaklar. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Anadolu Efes'in konuğu Bamberg
Yükleniyor lütfen bekleyiniz