Basketbol

Menajerin ilk sırasında Fenerbahçe var

05 Ocak 2016 Salı 20:14 - Son Güncelleme 05 Ocak 2016 Salı 18:21

THY Avrupa Ligi'ne katılan ekiplerin genel menajerlerinin %100'ü "F.Bahçe" dedi.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'ne katılan takımların genel menajerleri tarafından "Dörtlü Final'de yer alması beklenen ekip" kategorisinde ilk sırada gösterildi.

Avrupa Ligi organizasyonuna katılan 24 takımın genel menajerleriyle yapılan anketin ilk bölümüne ait sonuçlar açıklandı. Ankete göre Fenerbahçe, "Dörtlü Final'de yer alması beklenen ekip" kategorisinde yüzde 100 oy oranıyla ilk sırada yer aldı.

Sarı-lacivertli ekibi bu alanda yüzde 95,7 oy alan CSKA Moskova ve yüzde 73,9 oya sahip Olympiakos izledi. Barcelona yüzde 56,5, Real Madrid ise yüzde 52,2 oy oranına sahip oldu.

'En iyi başantrenör' kategorisinde Fenerbahçe'nin Sırp çalıştırıcısı Zeljko Obradovic, yüzde 41,7'yle zirveye çıktı. Tecrübeli başantrenörü yüzde 12,5 oy oranlarıyla Lokomotiv Kuban'ı çalıştıran Georgios Bartzokas ve Unicaja Malaga'da görev yapan Joan Plaza izledi.

Ankette, Ülker Sports Arena da 'En iyi salon' kategorisinde ikinci sırada yer aldı. Bu kategoride en yüksek oyu ise Zalgiris Kaunas'ın maçlarını oynadığı Zalgirio Arena topladı.

Fenerbahçe ayrıca, 'Eşleşmesi en zor takım' ve 'İzlemesi en keyifli takım' kategorilerinde de kendisine ilk üçte yer buldu.

Sıradaki Haber
Aralık ayının MPV'si Ayon
Yükleniyor lütfen bekleyiniz