Basketbol

Micic: Müthiş bir maç oynadık

19 Mayıs 2022 Perşembe 22:38 - Son Güncelleme 19 Mayıs 2022 Perşembe 22:46  |  Kaynak : AA

Basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Final ilk maçında Olympiakos'u 77-74 yenerek finale çıkan Anadolu Efes'in Sırp oyuncusu Vasilije Micic, "Umarım Türk vatandaşları, bu galibiyetten dolayı bayramlarını daha mutlu bir şekilde yaşar." dedi.

Stark Arena'da oynanan karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Micic, "İnanılmaz bir atmosferde müthiş bir maç oynadık. Maçı izleyen herkesin zevk aldığını düşünüyorum. Akıllı oynadık. Maçın sonuna kadar motivasyonumuzu kaybetmedik. Acele etmedik. Son saniye basketini atarak kazandığımız için çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda finale yükselmeleriyle ilgili konuşan Vasilije Micic, "Türkiye'deki insanların 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum. Kendimizi Türk ulusunun bir parçası gibi hissediyoruz. Türkiye'yi temsil ediyoruz. Bundan gurur duyuyoruz. Umarım Türk vatandaşları, bu galibiyetten dolayı bayramlarını daha mutlu bir şekilde yaşar." şeklinde konuştu.

- Larkin: "Kendimize güvendik ve finale yükseldik"

Anadolu Efes'in milli oyuncusu Shane Larkin ise çok iyi oynadıklarını dile getirerek, "Çok mutluyum. Birçok insan, burada olacağımızı düşünmüyordu. Takım halinde oynadık. Kendimize güvendik ve finale yükseldik. Şampiyon olmak için bir şans daha elde ettik." diye görüş belirtti.

Finalde Barcelona-Real Madrid maçının galibiyle karşılaşacaklarının hatırlatılması üzerine Larkin, "Rakip fark etmez. İkisi de zor takım. Çok iyi oldukları için Dörtlü Final'deler. Bugün bu galibiyetin mutluluğunu yaşayacağız ve yarın final maçına odaklanacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Maçın sonunda 3 sayılık basketi atarak Anadolu Efes'e galibiyeti ve finali getiren Micic ile ilgili Shane Larkin, "Micic son saniyede inanılmaz bir basket kaydetti. Galibiyetin hikayesini yazdı. Evinde son saniye basketini atarak bu hikayenin sonunu getirmesi gerekiyordu. Onun için çok mutluyum. Onunla gurur duyuyorum." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anadolu Efes'i kutladı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz