Basketbol

Obradovic'den zafer açıklaması!

01 Kasım 2013 Cuma 00:30 - Son Güncelleme 01 Kasım 2013 Cuma 00:35

Zeljko Obradovic: "Herkesle savaşacak gücümüz olduğunu gösteriyoruz"

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi'nde Rusya'nın CSKA Moskova takımı karşısında aldıkları 86-60'lık galibiyette, oyuncularının müthiş bir mücadele ortaya koyduğunu belirterek, "Barcelona ve CSKA gibi takımlar karşısında iki önemli galibiyet almak, takıma müthiş bir motivasyon veriyor" dedi.

Ülker Sports Arena'da yapılan maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, oyuncularını tebrik etti.

Obradovic, oyuncularının müthiş bir performans ortaya koyduklarını söyleyerek, "Taraftarlara da büyük bir teşekkür ediyorum. Anadolu Efes ve Barcelona maçlarında olduğu gibi, müthiş bir atmosfer oluşturdular. Özgüven adına bizim için çok önemli bir maç. Barcelona ve CSKA gibi takımlar karşısında iki önemli galibiyet almak, takıma müthiş bir motivasyon veriyor ve herkesle savaşacak gücümüz olduğunu gösteriyoruz" diye konuştu.

Önlerinde çok uzun bir yol olduğunu vurgulayan Sırp teknik adam, şöyle devam etti:

"Sakin ve akıllı bir şekilde çalışmaya devam etmemiz gerekiyor. Hayat o kadar hızlı ilerliyor ki, yarın sabah lig maçının toplantısını yapıp cuma günü yola çıkacağız. Hemen beyindeki çipi değiştirmemiz gerekiyor bir sonraki maç için. En son olarak da başkana (Aziz Yıldırım) teşekkür etmek istiyorum. Gelip bize destek verdiği için. Bütün çalışma arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Bizim için birlik çok önemli. Aile gibiyiz. Birlikte çalışmak başarı getiriyor."

Obradovic, "Fenerbahçeli olmayı hissetmeye başladınız mı?" sorusuna verdiği yanıtta, "Nasıl hissetmeyebilirim. Tabii ki parçasıyım. Sabahtan akşama kadar hayatım burada geçiyor. Artık bu ailenin bir parçasıyım. Basın toplantısında söylemiştim. Burası artık benim evim. Değişen hiçbir şey yok. Burası benim evim" dedi.

Futbol takımının Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Kadıköy'de Galatasaray ile yapacağı derbiye gitmeyi düşünüp düşünmediği sorusuna da Obradovic, "Gitmeyi düşünüyoruz ancak TOFAŞ maçının saatine bağlı" cevabını verdi.

Sıradaki Haber
Fenerbahçe Ülker bir devi daha devirdi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz