Basketbol

Potada dev heyecan

15 Nisan 2014 Salı 11:10 - Son Güncelleme 15 Nisan 2014 Salı 11:13

THY Avrupa Ligi'nde Galatasaray Liv Hospital sahaya çıkıyor!

Basketbol THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final heyecanı bugün oynanacak maçlarla başlayacak.

Avrupa'nın kulüpler bazındaki en önemli liginde çeyrek finalde ikişer İspanyol, Yunan, birer de Türk, İtalyan, Rus ve İsrail takımı mücadele edecek. Türkiye'yi Galatasaray Liv Hospital'ın temsil edeceği çeyrek finalde İspanya'dan Barcelona ve Real Madrid, Yunanistan'dan Olympiakos ve Panathinaikos, İtalya'dan EA7 Emporio Armani, Rusya'dan CSKA Moskova ve İsrail'den Maccabi Electra takımları yer alacak.

Top 16 turunda F Grubu'nu 4. sırada tamamlayan Galatasaray Liv Hospital, çeyrek finalde E Grubu birincisi İspanya'nın güçlü ekibi Barcelona ile karşılaşacak. Galatasaray Liv Hospital, ilk maçını bu akşam deplasmanda yapacak.

Barcelona, bugün saat 20.00'de, 17 Nisan Perşembe günü saat 22.00'de oynanacak ilk iki maçta Galatasaray Liv Hospital'ı Palau Blaugrana'da konuk edecek. Ardından serinin üçüncü maçı, 20 Nisan Pazar günü saat 20.00'de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılacak. İlk 3 maçta 3 galibiyete ulaşan takım olmaması halinde, serinin dördüncü maçı 22 Nisan Salı günü saat 21.45'te yine Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak. Yine gerekmesi halinde serinin 5. ve son maçı 25 Nisan Cuma günü TSİ 21.45'te İspanya'da yapılacak.

Çeyrek finalin diğer eşleşmeleri ise Real Madrid-Olympiakos, CSKA Moskova-Panathinaikos ve EA7 Emporio Armani-Maccabi Electra oldu.

Bu arada Barcelona - Galatasaray Liv Hospital maçının yanı sıra Real Madrid - Olympiakos karşılaşması oynanacak. Maç saat 22.00'de başlayacak.

Çeyrek final serisindeki diğer ilk maçlar ise 16 Nisan Çarşamba günü yapılacak. CSKA Moskova-Panathinaikos maçı TSİ 19.00'da, EA7 Emporio Armani-Maccabi Electra karşılaşması ise TSİ 21.45'te oynanacak.

Dörtlü Final Milano'da

THY Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final bu sezon İtalya'nın Milano kentinde düzenlenecek. Milano'daki Mediolanum Forum'da gerçekleştirilecek Dörtlü Final, 18-20 Mayıs'ta oynanacak.

Sıradaki Haber
Haydi Aslan Barça'la!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz