Basketbol

"Simon'a disiplin cezası vereceğiz"

04 Ekim 2019 Cuma 23:05 - Son Güncelleme 05 Ekim 2019 Cumartesi 12:37

THY Avrupa Ligi'nde ilk hafta maçında Barcelona'ya sahadan 74-64 mağlup olan Anadolu Efes'te başantrenör Ergin Ataman,"Krunoslav Simon mac içinde verdiği tepkiden dolayı ikinci yarı oynatmadım. Kendisine disiplin cezası vereceğiz." dedi.

THY Avrupa Ligi'nin ilk hafta karşılaşmasında Anadolu Efes, Barcelona'ya 74-64 mağlup olurken, başantrenör Ergin Ataman, maç sonunda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"Simon'a disiplin cezası vereceğiz"

Ataman, çok fazla basit atış kaçırdıklarını vurguladı.

"Kötü bir basketbol oynadık. İlk yarı ofansif anlamda hiç bir şey üretemedik. Hanga ile Micic'e iyi savunma yaptılar. İkili oyunlarımızı iyi savundular. İlk yarı iyi bir basketbol oynamadık. 2'nci yarı Micic, toparlandı. Oyuna geri dönmek için bir çok şansımız oluştu ama bir çok basit atışı kaçırdık. 20'ye yakın boş atış kaçırdık. Ritmimizi maç boyunca yakalayamadık. Evimizde 64 sayıda kaldığımızı hiç hatırlamıyorum. Shane Larkin'in durumu hakkında şu an için hiç bir şey söylemem mümkün değil. Simon, Maç sırasında verilmemesi gereken bir tepki verdi. Kulübümüzün kuralları çerçevesinde kendisine disiplin cezası vereceğiz."

Svetislav Pesic: Efes karşısında istediklerimizi başardık

Barcelona Başantrenörü Svetislav Pesic ise, "Bugün Efes karşısında yapmak istediklerimizi başardık. Efes'in hızlı hücumlarına ve ekstra paslarına engel olduk. İlk yirmi dakikada müsait bir çok pozisyon yakaladık. 3'üncü çeyreğin başlamasıyla sıkıntıya düştük. Micic, ritmini yakaladı. Takımım bu duruma çok iyi reaksiyon gösterdi. Ribauntları kontrol ettik. 44 ribaund aldık. Savunma ribaundları bizim için önemliydi. Hızlı hücuma çıkmamıza ve iyi fırsatlar yakalamamıza yardımcı oldu. Efes'i de mücadelesinden dolayı tebrik ederim" dedi.

Kaynak: DHA

Sıradaki Haber
Anadolu Efes kötü başladı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz