Basketbol

Temsilcilerimiz kritik virajda

13 Şubat 2014 Perşembe 11:26 - Son Güncelleme 13 Şubat 2014 Perşembe 11:34

Anadolu Efes ile Fenerbahçe Ülker kritik maçlara çıkıyor

THY Avrupa Ligi Top 16'da 6. hafta maçları bugün başlıyor.

Anadolu Efes, deplasmanda son iki yılın şampiyonu Olimpiakos'a konuk olacak. Atina'daki Barış ve Dostluk Salonu’ndaki maç saat 20.00'de başlayacak

Euroleague’deki son iki maçını kazanan Anadolu Efes, Olimpiakos karşısında da galip gelerek, üst tura çıkma hedefini sürdürmek istiyor.

İlk tur grup maçlarını yenilgisiz tamamlayan Olympiakos ise bu sezon evinde tek yenilgisini 81-72'lik skorla İspanya'nın Barcelona takımı karşısında almıştı.

Fenerbahçe'nin kazanmaktan başka çaresi yok

Fenerbahçe Ülker de, İspanyol rakibi Laboral Kutxa'yı Ülker Sports Arena'da ağırlayacak. Karşılaşmanın başlama saati 21.45.

Top 16'daki 5 maçında 1 galibiyetle son sırada yer alan Fenerbahçe Ülker, kendisiyle aynı puana sahip İspanyol ekibi karşısında galip gelerek çıkışa geçmek istiyor. Laboral Kutxa, Top 16 turundaki son 4 maçını kaybetti.

İlkan Karaman ve Oğuz Savaş'ın uzun süreli sakatlıklarına ek olarak Gasper Vidmar ve Kenan Sipahi'yi de sakatlar listesine ekleyen Fenerbahçe Ülker'de statü nedeniyle yeni transfer Blagota Sekulic de Top 16'nın ikinci turunu beklemek zorunda kalacak. Takımdaki tek olumlu gelişme ise EA7 Emporio Armani maçında sakatlanan Luka Zoric'in maçta görev yapabilecek durumda olması...

Sıradaki Haber
Galatasaray Liv Hospital galibiyete şartlandı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz