Basketbol

THY Avrupa Ligi'nde Cuma gününün programı

12 Aralık 2019 Perşembe 15:48 - Son Güncelleme 12 Aralık 2019 Perşembe 16:05

Türk Hava Yolları Avrupa Ligi'nde 13'üncü hafta heyecanı Cuma günü oynanacak 4 maçla devam edecek. Gecenin maçında zirve takipçisi Barcelona, son haftaların formda takımı Panathinaikos'u ağırlayacak.

Avrupa basketbolunun en üst düzey organizasyonu Türk Hava Yolları Avrupa Ligi'nde 13'üncü hafta heyecanı devam ediyor.

Sezona önemli transferlerle giren ve 5 sezonluk Dörtlü Final hasretini dindirmek isteyen Barcelona, son haftaların formda takımı Panathinaikos'u konuk edecek.

12 maçta 9 galibiyeti olan Barcelona'da oyun kurucular Kevin Pangos ve Thomas Heurtel, sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Sezona istikrarsız sonuçlarla giren Panathinaikos ise koç Pedoulakis'in görevden ayrılmasının ardından çıkışa geçti.

Geçen sezon da takımı çalıştıran Rick Pitino'yu göreve getiren Yoncalar, son 4 maçını kazanarak 6'ıncı sıraya kadar yükseldi. Palau Blaugrana'da oynanacak maç, saat 23.00'te başlayacak.

Sarunas Jasikevicius döneminde ilk kez 6 maç üst üste kaybeden Zalgiris Kaunas, alt sıraları ilgilendiren maçta Valencia'yı ağırlayacak. Zalgirio Arena'da oynanacak mücadelenin başlama saati 21.00.

Bu sezon iç sahada sürpriz galibiyetler alsa da son 4 maçını kaybeden Asvel, yine son 3 maçını kaybeden Armani Milan ile karşılaşacak.

Taraftarı önünde Olympiakos, Panathinaikos ve CSKA Moskova gibi devleri yenen Asvel, iç sahada sadece Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko'ya kaybetti.

Ettore Messina yönetiminde sezona iyi başlayan Milan ekibi ise Anadolu Efes'in ardından Olympiakos ve Kızılyıldız'a yenildi. Lyon'da oynanacak maç saat 22.45'te başlayacak.

Alt sıraları ilgilendiren bir diğer maçta ise Bayern Münih, 22.30'da Zenit'i konuk edecek.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
"Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nin en iyi antrenörüne sahip"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz