Basketbol

Itoudis'ten Real yorumu: Müthiş bir takım

16 Mayıs 2019 Perşembe 15:14 - Son Güncelleme 16 Mayıs 2019 Perşembe 15:53

Dörtlü Final öncesi Plaza de Espana'da düzenlenen basın toplantısında Avrupa Ligi Başkanı Jordi Bertomeu, CSKA Moskova ve Real Madrid takımlarının başantrenörleri ile birer oyuncuları açıklamalarda bulundu.

CSKA Moskova Başantrenörü Dimitris Itoudis, THY Avrupa Ligi Dörtlü Final'deki rakibi Real Madrid için "Müthiş bir takım" ifadesini kullandı.

Burada olmanın bambaşka bir duygu olduğunu anlatan Itoudis, "Yarın müthiş bir takıma karşı oynayacağız. Şu an şampiyonluğu düşünmüyoruz, tek düşündüğümüz bir sonraki antrenman." ifadelerini kullandı.

Çeyrek final serisinde Dörtlü Final'e ev sahipliği yapacak Fernando Buesa Arena'da Baskoni'ya karşı 2 maç yaptıkları hatırlatılması üzerine Yunan başantrenör, "Baskonia gibi müthiş bir takıma karşı seriyi kazandığımızda, oyuncularıma bu salonda maç yapmanın Dörtlü Final'de bize avantaj sağlayacağını söyledim." değerlendirmesinde bulundu.

Rus ekibinin ABD'li pivotu Kyle Hines ise sezon boyunca burada olmak için çok mücadele ettiklerini ve İspanya'ya şampiyon olmaya geldiklerini kaydetti.

Laso: "Büyüdüğüm şehirde olmak gurur verici"

Real Madrid Başantrenörü Pablo Laso, çocukluğunun geçtiği Vitoria-Gasteiz şehrinde Dörtlü Final'de olmanın gururunu yaşadığını aktardı.

Vitoria-Gasteiz'in bir basketbol şehri olduğunu vurgulayan Laso, şu ifadeleri kullandı:

"Ben bu şehirde büyüdüm. Damarlarında, kanında basketbol dolaşan bir şehir burası. Dörtlü Final'in burada düzenleniyor olmasından, büyük bir gurur duyuyorum. Dörtlü Final'e katılmayı hak kazandıysanız, ekstra bir motivasyona gerek yok. Biz hazırız. Evet, ben buralıyım ama bu çok bir şey ifade etmiyor. Normal sezonda CSKA Moskova'ya iki maçı da kaybettik ama yarın kim daha çok istiyorsa o kazanacak."

İspanyol temsilcisinin Arjantinli oyun kurucusu Facundo Campazzo ise Dörtlü Final'de olmanın kendisini çok heyecanlandırdığını belirtti.

Kaynak:AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz