Basketbol

Obradovic: Sezon başındaki hedeflerimizden birine daha ulaştık

26 Nisan 2019 Cuma 00:42 - Son Güncelleme 26 Nisan 2019 Cuma 02:15

THY Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final'e kalan Fenerbahçe Beko'nun başantrenörü Obradovic, "Bir kez daha oyuncularımdan bahsetmek istiyorum. Gerçekten en büyük tebriği onlar hak ediyor...Sezon başındaki hedeflerimizden birine daha ulaştık" dedi.

Zalgiris Kaunas'ı deplasmanda 99-82 yenerek THY Avrupa Ligi'nde 5. kez üst üste Dörtlü Final'e kalan temsilcimiz Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı'nın başantrenörü Zeljko Obradovic, maçın ardından Fenerbahçe Televizyonu’na konuştu.

Sezon başındaki hedeflerinden birine daha ulaştıklarını dile getiren Obradovic, şunları söyledi:

“Final-Four’a beşinci kez kalabilmek gerçekten çok büyük bir başarı. Oyuncularımı tebrik ederim, büyük bir motivasyonla oynuyorlar. Ne yaşarsak yaşayalım her zaman birlikte kalıyorlar. En önemlisi de bu. Başkanımız, Başkan Vekilimiz, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, ofis çalışanlarımız, staff yani birlikte çalıştığımız herkese teşekkür ederim. Bu hepimizin başarısıdır. Özellikle de taraftarlara teşekkür ediyorum. Çünkü onların bize verdiği destek çok özel ve güzel. Bir kez daha oyuncularımdan bahsetmek istiyorum. Gerçekten en büyük teşekkür ve tebriği onlar hak ediyorlar. Ne kadar büyük fiziksel sorun yaşasalar da her zaman takıma destek olmaya hazırlar. Tek dileğim sağlıklı olmaları ve tüm takımla Final-Four’a hazırlanabilmek. Sezon başındaki ilk hedeflerimizden birisi de buydu. Buralara gelmek zor oldu ve şimdi de Türkiye Ligi’ne dönmemiz gerekiyor, çünkü pazar günü Darüşşafaka ile maçımız var.” 

Gherardin: Final-Four’a gitmek mükemmel bir his

Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Maurizio Gherardin ise Final-Four’a kalmanın harika bir his olduğunu dile getirdi.

Gherardini, “Final-Four’a gitmek mükemmel bir his. İlk Final Four’a gittiğimizde de söylemiştim bunu; sezonumuzun ne kadar mükemmel geçtiğini gösteren bir damga gibi düşünebilirsiniz Final-Four’a gitme başarısını. Bunu beşinci kez başardık ama eksik oyuncularımız vardı. Bu muazzam atmosferde, bu kadar güçlü bir takım karşı ve bu kadar eksik oyuncuyla başarmak da çok önemli bence. Bütün herkes alkışı hak ediyor. Gerçekten inanılmaz bir şey başardık ve çok mutluyuz. Şimdi yapmamız gereken öncelikle kulübümüze teşekkür etmek, çünkü bu başarıyı yakalamamızı sağladılar. Sonra da taraftarlarımıza çok teşekkür etmemiz gerekiyor, çünkü bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyorlar. Onların desteğiyle de buradayız.” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Beko'dan galibiyet pozu

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz