Basketbol

Sakatlıklar Obradovic'i düşündürüyor

16 Mayıs 2019 Perşembe 15:04 - Son Güncelleme 16 Mayıs 2019 Perşembe 15:43

Dörtlü Final'de Anadolu Efes'le karşılacak olan Fenerbahçe Beko'nun başantrenörü Zeljko Obradovic, "2 oyuncum kesinlikle yok, Datome ve Lauvergne. Kalinic ve Vesely, takımla antrenmanlara başladı ama bu daha da büyük tehlike olabilir" dedi.

Basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde Anadolu Efes ile karşılaşacak Fenerbahçe Beko'nun başantrenörü Zeljko Obradovic maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Obradovic, Dörtlü Final'e lider olarak geldiklerini hatırlatarak, "28 galibiyetle buraya geldik. 29 ve 30. galibiyetlere ihtiyacımız var. Takımıma güveniyorum. Anadolu Efes ikili oyunları çok iyi oynuyor. Biz de Dörtlü Final seviyesinde savunma yapacağız. İkili oyunu çok iyi oynayan 5-6 oyuncuları var. Önce yarı final oynayacağız. Muhteşem bir takıma karşı. Yarınki maçtan sonrasını düşüneceğiz." diye konuştu.

Obradovic, sakatlıklarını bulunan Jan Vesely ve Nikola Kalinic'le ilgili de sarı-lacivertlilere müjdeli haber vererek, "Sakat oyuncularla ilgili kafanızdan ne geçiyor?" sorusunu şöyle yanıtladı:

"Kafamdan neler mi geçiyor. O konuya bir girersem, epey zamana ihtiyacımız olur. 2 oyuncum kesinlikle yok, Datome ve Lauvergne. Kalinic ve Vesely, takımla antrenmanlara başladı ama bu daha da büyük tehlike olabilir. Sadece bir iki antrenmanla nasıl bir performans serileyeceklerini bilemiyoruz ama ikisi de katkı vermek istiyor."

Sarı-lacivertlilerin, Yunan oyun kurucusu Kostas Sloukas, en iyi şekilde yarı final maçına hazırlandıklarını anlatarak, "Bu sezon Anadolu Efes'le 6 defa oynadık. Tabii ki iki takım birbirini çok iyi tanıyor. Nasıl tedbirler alacağımızı da biliyoruz. Şunun sözünü verebilirim, 40 dakika boyunca müthiş bir mücadele vereceğiz. İlk defa Dörtlü Final'e kalacakmış gibi mücadele edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz