Kategoriler
Futbol
Detay
Basketbol
Voleybol
Motor Sporları
Tenis
Diğer Sporlar
EURO-2024
2026 Dünya Kupası
2024 Paris Olimpiyat Oyunları
Gazete Manşetleri
Video Galeri
Basketbol

Olaylı derbiyle ilgili Uslu'dan sert sözler

11 Haziran 2014 Çarşamba 01:32

"Hakemlerin dövülerek şampiyonluğun alındığı senelere döndük."

Galatasaray Liv Hospital ile Fenerbahçe Ülker arasında oynanan Beko Basketbol Ligi play-off final serisi 4. maçında yaşanan olaylar çok konuşulacağa benziyor. Yaşananlarla ilgili özellikle Fenerbahçe cephesinden sert açıklamalar geliyor.

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, final serisi 4. maçında yaşananlarla ilgili Fenerbahçe TV'ye açıklamalarda bulundu. TBF Başkanı Turgay Demirel'in Galatasaraylılığı'nı hatırladığını söyleyen Uslu, hakemlerin döve döve şampiyonluğun alındığı eski dönemlere dönüldüğünü söyledi.

Uslu, şunları söyledi:

"TBF Başkanı'nın bir açıklaması var 7 maçta biter diye. Ona benzer olarak hakem atamalarını tek tek insanları tanıyorsunuz. Bizim ikinci maçtan itibaren kasti faullerimiz verilmediği gibi bu maçta da 2-3 yane daha verilmiyor. Bu tamamen bir tezgah, saygısızlık ve ayıp, biz bunu çözeceğiz ve şampiyon da olacağız. Sporu spor yapmamız lazım bu ne iştir. Bu TBF Başkanı FIBA'ya gidince Galatasaraylılığı'nı hatırladı herhalde. Ben kendi saha avantajımı yaşayamadan eski günlerdeki basketbola döndük. Hakemlerin dövülerek şampiyonluğun alındığı senelere döndük. Yayıncı kuruluşun yorumcuları da şunu dediler sonunda. Bir teknik adam atıldığı gibi pat diye yazı verilir mi? Bir basketbolsever olarak inanamıyorum. Fenerbahçe basketbol şubesi yalnız değildir, arkasında dev bir camia vardır."

İLGİLİ HABERLER
Etiketler: aziz yıldırımfenerbahceFenerbahçe ülkerGalatasarayGalatasaray Liv HospitalMahmut UsluObradovicTürkiye Beko Basketbol Ligi