Kategoriler
Futbol
Detay
Basketbol
Voleybol
Motor Sporları
Tenis
Diğer Sporlar
EURO-2024
2026 Dünya Kupası
2024 Paris Olimpiyat Oyunları
Video Galeri
Basketbol

Ufuk Sarıca iddialı konuştu

20 Mayıs 2014 Salı 15:07

Sarıca: ''Lig'de 27 yıl sonra finale kalmak istiyoruz"

Beko Basketbol Lig'nde play-off çeyrek finalinde Anadolu Efes'i saf dışı bırakan Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, "Saha dezavantajı ve kadromuzdaki sıkıntılara rağmen bu seriyi geriden gelerek geçmeyi başardık" dedi.

Sarıca, yaptığı açıklamada ligin önemli ekiplerinden Anadolu Efes'i eleyerek büyük bir başarı elde ettiklerini söyledi. Anadolu Efes'in uzun süredir ilk turda play-off'a veda etmediğini hatırlatan Sarıca, şöyle konuştu:

"Saha dezavantajı ve kadromuzdaki sıkıntılara rağmen bu seriyi geriden gelerek geçmeyi başardık. Dünkü karşılaşmada yaptığı aşırı top kayıpları oyunun kırılmasını engelledi. Ancak özellikle Dixon'un iyi olmadığı bir günde Diebler'ı hücumda kullanarak oyunu çözmeyi başardık. Herkesin katkı verdiği bir günde Soner'in ortaya koyduğu yürekli oyunun altını çizmek istiyorum. İnatçı karakterimiz, kazanmaya olan tutkumuz böyle serilerde bize güç katıyor. Bütün takımımı kutluyorum. Bizi İstanbul'da yalnız bırakmayan taraftarımıza da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum."

Sarıca, yarı finalde Fenerbahçe Ülker'le karşılaşacaklarını belirterek, "Fenerbahçe Ülker gibi değerli bir takımı yenerek, lig'de 27 yıl sonra finale kalmak istiyoruz" dedi.

Etiketler: Anadolu EfesBeko Basketbol LigiFenerbahçe ülkerPınar KarşıyakaPlay-OffUfuk Sarıca