Copa America

"Neymar'ı planlarımdan çıkarmadım"

03 Haziran 2019 Pazartesi 23:46 - Son Güncelleme 04 Haziran 2019 Salı 13:53

Copa America öncesi Brezilya Milli Takımı'nda Neymar konuşuluyor. Kendisi hakkında tecavüz suçlaması bulunan Brezilyalı futbolcu için teknik direktör Tite açıklamalarda bulundu.

TRT SPOR'dan ekranlara gelecek Copa America, 14 Haziran'da başlıyor. Bu dev organizasyon öncesi ev sahibi Brezilya'da gündem Neymar. 

Kendisi aleyhinde yapılan tecavüz suçlamasını reddeden Brezilyalı futbolcu kampın en çok konuşulan ve tartışılan ismi. Özellikle Paris Saint Germain'e transfer olduktan sonra bir türlü istediği performansı yakalayamayan ve tartışmaların hedefi haline gelen Neymar hakkında Brezilya Milli Takım Teknik Direktörü Tite açıklamalarda bulundu.

Brezilyalı futbolcuya yöneltilen suçlamaların şu an için sadece bir iddia olduğunu ve yetkililerin gerekli araştırmayı yapacağını bildiren Tite, bu nedenle Neymar'ı planlarından çıkarmadığını ve ilişkilerinin de gayet iyi olduğunu söyledi. "Henüz gerçekleri bilmiyoruz ve bu işi zaman gösterecek" açıklamasını yapan Tite, "Neymar teknik olarak vazgeçilmezdir ama yeri de dolmayacak değildir" dedi.

Brezilya, dostluk maçında Çarşamba günü Katar ile mücadele edecek. Bu maçta gözler Neymar'da olacak.

Neymar, Pazar günü kendi helikopteriyle kampa katıldı ama gazetecilere açıklama yapmadı.

Kaynak: TRT SPOR 

Sıradaki Haber
Neymar'a taciz suçlaması
Yükleniyor lütfen bekleyiniz