Kategoriler
Futbol
Detay
Basketbol
Voleybol
Motor Sporları
Tenis
Diğer Sporlar
EURO-2024
2026 Dünya Kupası
2024 Paris Olimpiyat Oyunları
Video Galeri
Detay

9,15 Podcast | 13. Bölüm

30 Kasım 2021 Salı 15:35

9,15 Podcast'in yeni bölümü yayında! 13. bölümde dört büyüklerde en çok merak edilen soruları masaya yatırdık.

TRT SPOR Podcast · 9,15 Podcast | 13. Bölüm

 

 

9,15 Podcast'in 13. bölümü yayında.

Eylül Akbulut ve Alperen Doğan, Süper Lig'in şampiyonluk adayı ekipleri hakkında en çok merak edilen soruları masaya yatırdı.

00:36 | Beşiktaş'ta yolunda gitmeyen şey ne? 'Yerleşim problemi' vurgumuzun altında ne yatıyor? Oyuncu profilleri, problemlerin açıklaması adına yeterli mi?

08:45 | Trabzonspor, potansiyel savunma zaaflarını nasıl kapatıyor? Mevcut oyun yapısını güçlendiren 'olmazsa olmaz' faktör ne? Bordo-mavili ekip, hangi senaryoda problemlerle karşı karşıya kalabilir?

19:04 | Galatasaray, ligde ve Avrupa'da neden farklı oynuyor? Takım, savunmadan çıkarken neden çok fazla top kaybediyor? Galatasaray kadrosunda hangi parçalar oyunu hangi yönde değiştiriyor?

28:00 | Fenerbahçe'nin üçlü veya dörtlü savunmayı tercih etmesi arasında bir fark var mı? Sarı-lacivertli ekibin kadrosu, doğrudan bir formasyona uygun mu? Fenerbahçe'deki bek ve orta saha profilleri hangi sorunlara yol açıyor?

Soundcloud'dan dinlemek için  TIKLAYIN!

Spotify'dan dinlemek için  TIKLAYIN!

Etiketler: 9.15 PodcastAbdullah AvcıBeşiktaşFatih TerimfenerbahceFutbolGalatasarayPodcastSergen YalçınSpor Toto Süper LigTrabzonsporVitor Pereira