Detay

Emre Mor TRT SPOR'a konuştu

26 Mart 2022 Cumartesi 12:32 - Son Güncelleme 26 Mart 2022 Cumartesi 13:02  |  Kaynak : TRT SPOR

Emre Mor, TRT SPOR'a özel açıklamalarda bulundu. Vavacars Fatih Karagümrük'e transferinin kendisi için doğru bir karar olduğunu söyleyen Mor, performansını yükselterek yeniden A Milli Takım'da forma giymek istediğini belirtti.

Fatih Karagümrük oyuncusu Emre Mor TRT SPOR'a özel açıklamalarda bulundu. Emre Mor, " Kader bana 2. şansı verdi, A Milli takıma çağrılacağımı düşünüyorum, şartlar oluşursa Avrupa'da oynamak isterim" dedi.

"A Milli takıma çağrılacağımı düşünüyorum"

Emre Mor açıklamalarında şunları kaydetti: 

" Umut edersiniz beklersiniz, beklentiye girmemeiştim. Çok iyi performanslardan sonra çağrılacağımı düşünüyorum. A Milli takıma çağrılacağımı düşünüyorum. 

"Şartlar olursa Avrupa'da oynamak isterim"

Bulunduğum yerde çok mutluyum, Avrupa'da doğru bir zaman oluşursa değerlendirmek isterim. Lucaz Bıglıa disipliniyle beni çok etkiledi. Futbolda idolüm hep Ronaldo olmuştur.

Saha dışında doğru insanlarla beraber olamamak en büyük pişmanlığım. Bundan sonra geleceğe pozitif bakmak lazım. Bu hataları ben yaptım ve ben düzelteceğim. Bana çok güvenen başkan Süleyman Hurma buraya gelmemde önemli rol oynadı."

"Geçmişimde çok fazla hata yaptım. Belki bugüne kadar en iyi çocuk değildim ama şu an yapmam için ikinci bir şansım var”

Sıradaki Haber
8 yıl sonra yeniden şampiyon
Yükleniyor lütfen bekleyiniz