Detay

Emrehan Gedikli ile kariyeri üzerine

07 Şubat 2022 Pazartesi 11:19 - Son Güncelleme 07 Şubat 2022 Pazartesi 15:55  |  Kaynak : TRT SPOR

Trabzonspor'un Leverkusen'den transfer ettiği 18 yaşındaki Emrehan Gedikli, 1 yıl önce trtspor.com.tr'ye konuşmuştu. İdolünün Ibrahimovic olduğunu belirten genç forvet, Trabzonspor'u tuttuğunu söylemişti. İşte o röportaj...

Emrehan Gedikli, genç oyuncuların en gözde yeteneklerinden bir tanesi...  25 Nisan 2003 doğumlu olan Emrehan, Bayer Leverkusen gibi gençleri önemseyen bir takımda forma şansı buldu. 

"Trabzonspor'u tutuyorum"

Sahadaki olgunluğuyla dikkat çeken ve santrfor oynayan Emrehan, sorularımızı cevapladı. İdolünün Ibrahimovic olduğunu söyledi, Milli Takım tercihini henüz yapmadığını belirtti ve Trabzonspor'u tuttuğunu sözlerine ekledi... 

İşte röportajdan satır başları; 

Soru: Öncelikle genç bir futbolcu olarak hedefini, yapmak istediklerini kısa ve uzun vadede anlatmanı istiyoruz.

Cevap: Sezon başında hedefim A Takım kadrosunun kalıcı bir parçası olmaktı. Bunu başardım.
Şu anki hedefim daha fazla oynayıp ve inşallah ilk golümü atmak.

- Herkesin merak ettiği o soru: Kafanda bir tercih var mı? Türk Milli Takımı mı, Alman Milli Takımı mı tercih etmeyi düşünüyorsun?

U15‘den beri Almanya Milli Takımı için oynuyorum. Daha net olmak için henüz çok erken. Gelecekte de bu şekilde devam edip etmeyeceğini şu an tam olarak söyleyemem. Hayırlısı.

- İdolün kim?

Zlatan Ibrahimovic. Kendisine hep büyük hedefler koyar. Ben de böyleyim. Her zaman hedeflerimi olabildiğince yüksek tutmaya çalışırım. Maclardan önce kendime 3 gol atmayı hedeflerim.
Farklı ve daha iyi davranabileceğim pozisyonları takımımla analiz edip maçtan maça üstüne katıp performansımı yükseltmeye çalışıyorum.

- Süper Lig'i takip ediyor musun?

Evet, küçüklüğümden beri Trabzonlu bir aile olarak Trabzonspor'u takip ediyoruz. Mümkün olduğu kadar maçları da izlemeye çalışıyorum.

- Sana altyapıda öğretilen en önemli şey neydi?

Öğrendiğim en önemli şey, belli bir öz disipline sahip olmak. Neyin gelistirilmesi gerektiğini bilmeniz, kendinizi değerlendirebilmeniz ve kendinizi daima 100% vermeye motive edebilmeniz. Birçok oyuncunun başkaları tarafından motive edilmesi gerekiyor, Bu benim için gerekli değil. Kendimden her zaman büyük beklentilerim var ve bu beni daha da iyi yapıyor.

- İlk resmi maçında yaşadıklarını anlatabilir misin?

İnanılmaz bir duygu. 10 yıldan fazla bir süredir bu takımda top koşturuyorum. Bu forma altında Ilk resmi maçıma çıkmak her zaman hayalimdi. Aynı zamanda benim için büyük bir motivasyon oldu
ve çok çalışarak hiçbir şeyin imkansız olmadığını gösterdi. Allah'ın izniyle ve herkesin desteğiyle umarım gelecekte de her şey umduğum gibi gider. 

Trabzonspor'la anlaşan 18 yaşındaki Emrehan, bundan sonra bordo-mavili formayı terletecek...

Sıradaki Haber
Şimdi neredeler: Avrupa şampiyonu U17 Milli Takımı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz