Detay

Filenin emektar eli: Sabri Dayı

09 Şubat 2021 Salı 18:43 - Son Güncelleme 09 Şubat 2021 Salı 19:12  |  Kaynak : TRT SPOR

“Ben daha önemli değilim. Temizlik görevlimiz Sabri, 24 yıldır burada. Belki de en önemlimiz o” bu sözler VakıfBank Spor Kulübü antrenörü Guıdettı’ye ait.

 

 

 

TRT SPOR Dijital ekibi olarak, “Sabri Dayı” lakaplı VakıfBank Spor Kulübü’nün emektar malzemecisi ile özel röportaj gerçekleştirdik.

1997 yılında VakıfBank Spor Kulübü ile tanışan Sabri Dayı, yüzlerce maç, birçok kupa gördü.

Sarı siyahlıların hüznüne de sevincine de ortak oldu.

Sabri Dayı anlatırken hatıralarını iki cümlesinden birinin kulübün bir önceki yeri olan Selimiye olduğunu fark ettik.

“Selimiye’nin sıcaklığı her zaman var, ben orada tek başıma 18 sene çalıştım, küçüktü ama tüm antrenman alanları bir aradaydı” şeklinde konuşan Sabrı Dayı oradaki günlerini özlemle anıyor.

Guıdettı ile de çok iyi anlaştığını aktaran Sabrı Dayı, tecrübeli hoca için “Şeker gibi bir adam, ben onu çok seviyorum. “ dedi.

Takımın sayı olarak geriye düştüğü müsabakalardan farkı kapatıp kazandığı maçların çok heyecanlı olduğunu anlatan Sabri Dayı şunları kaydetti:

“Kulübümü çok seviyorum. Burası çok büyük bir camia. Dünya çapında bir kulübüz. İşimi seviyorum, oyuncuları seviyorum. 24 yılım bitti, bunun 18 senesi Selimiye’de geçti. Yeri geldi, Kabataş’dan oyunculara uzunca bir süre yemek taşıdım. Onların ihtiyaçları, sahamızın temizliği ile ilgilenmek beni çok mutlu ediyor. 

İyi seyirler. 

Sıradaki Haber
Bielefeld ve olmayan transferleri
Yükleniyor lütfen bekleyiniz