Detay

Kartal ve Şahin etkisi

12 Nisan 2022 Salı 11:48 - Son Güncelleme 12 Nisan 2022 Salı 11:51  |  Kaynak : TRT SPOR

Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ve Antalyaspor’un teknik direktörü Nuri Şahin gösterdikleri performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

İsmail Kartal ve Nuri Şahin ligin son haftalarına damga vuruyor. İki teknik adamın takımı da adeta küllerinden doğdu.

Kartal yönetimindeki Fenerbahçe son 8 maçta 7 galibiyet, 1 beraberlik alırken, Nuri Şahin’in çalıştırdığı Antalyaspor üst üste 5. Galibiyetini alıp yenilmezlik serisini 10 maça çıkardı.

Fenerbahçe’de Vitor Pereira’dan sonra görevi devralan İsmail Kartal gösterdiği performansla takımını ligde ikinci sıraya çıkardı. Sarı lacivertliler, Kartal’ın göreve geldiği ilk 4 haftada 2 beraberlik, 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. Bu periyottan sonra Giresunspor maçıyla çıkışa geçmeye başlayan Fenerbahçe sırasıyla Hatayspor ve Kasımpaşa’yı mağlup etti. 8 maçlık seride sadece Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe geriye kalan maçların tamamında 3 puanı hanesine yazdırdı.

Son olarak derbi maçta Galatasaray’ı 2-0 yenen sarı lacivertliler, Konyaspor’un puan kaybettiği haftada 59 puanla 2. sıraya yerleşti.

Fenerbahçe’nin kalan maçları:

Göztepe

Çaykur Rizespor (D)

Gaziantep FK

Beşiktaş (D)

Fatih Karagümrük

Yeni Malatyaspor (D)

Nuri Şahin 10 maçtır kaybetmiyor

Ersun Yanal’dan sonra oyuncu kadrosunda bulunan Nuri Şahin’i takımın başına geçiren Antalyaspor da Fenerbahçe ile aynı kaderi paylaşıyor.

Akdeniz ekibi Nuri Şahin ile adeta bambaşka bir çehreye büründü. Nuri Şahin yönetiminde ilk maçında Sivasspor ile 2-2 berabere kalan Antalyaspor, ligde geride kalan 10 maçta kaybetmedi.

Ligde son olarak Hatayspor’u 4-1 mağlup ederek üst üste 5. galibiyetini alan Akdeniz ekibi 47 puanla 9. sıradaki yerini aldı.

Antalyaspor’un kalan maçlar:

Alanyaspor (D)

Kayserispor

Trabzonspor (D)

Konyaspor

Kasımpaşa (D)

Galatasaray
 

Sıradaki Haber
18inç Podcast | 4. Bölüm
Yükleniyor lütfen bekleyiniz