Detay

Şimdi neredeler? Natalia Hanikoğlu

03 Kasım 2020 Salı 10:46 - Son Güncelleme 04 Kasım 2020 Çarşamba 12:02  |  Kaynak : TRT SPOR

Natalia Hanikoğlu... Türk voleybolunun unutulmaz isimlerinden biriydi. Rusya'dan 1997 yılında Türkiye'ye geldi, burada efsane oldu. Hala da Türkiye'de yaşıyor. Natalia Hanikoğlu'nun hikayesi...

2000'lerin başında sporu takip etmiş isimlerden biriyseniz, 2003 yılındaki Türkiye Kadın Voleybol Takımı'nın aklınızda her zaman farklı bir yeri vardır. Neslihan Darnel (o zamanki soyadıyla), Seda Tokatlıoğlu, Natalia Hanikoğlu... 

O jenerasyon, bugün dünya çapında kendinden söz ettiren Türk voleybolunun başlangıç noktasını oluşturuyordu. Takımın temel taşlarından bir tanesi de Natalia Hanikoğlu'ydu. 1997'de Türkiye'ye gelen ve kendi söylemiyle 1 sene Türkiye'de kalmayı düşünen Hanikoğlu, hala ülkemizde yaşıyor ve bu toprakların evi olduğunu belirtiyor. 

Hanikoğlu, şu sıralar iki kız çocuğuyla ilgileniyor ancak ileride antrenör olarak salonlara dönmeyi planladığını belirtiyor. 

Biz de TRT SPOR ekibi olarak Natalia Hanikoğlu'nun evine konuk olduk. Günlük yaşantısını görüntüledik, biraz da geçmişe gittik. Videoyu haberimizden izleyebilirsiniz. 

Sıradaki Haber
Olimpiyat Oyunları neden bu kadar önemli? -1
Yükleniyor lütfen bekleyiniz