Detay

trtspor.com.tr'de spor şöleni

16 Ekim 2020 Cuma 00:09 - Son Güncelleme 17 Ekim 2020 Cumartesi 13:44  |  Kaynak : TRT SPOR

Milli ara sona erdi, spor dolu bir hafta sonu bizleri bekliyor. Cumartesi 13.30'da Ümraniyespor-Keçiörengücü, 15.30'da St. Petersburg ATP 500 turnuvasının yarı finali, pazar günü ise Superbike heyecanı trtspor.com.tr'de olacak.

Milli takımımızın TRT SPOR'da yayınlanan maçlarının ardından spor dünyasında normal takvime dönüldü...

Bu hafta sonu birçok ligde derbiler oynanacak, Süper Lig dönüyor, TFF 1. Lig heyecanı da bir kez daha TRT SPOR'da yaşanacak. 

Spor severler için yoğun geçecek takvimde hafta sonunun önemli mücadeleleri de trtspor.com.tr'de olacak. 

Cumartesi 13.30'da TFF 1. Lig'in 5. hafta karşılaşması Ümraniyespor-Keçiörengücü maçı trtspor.com.tr'de yayınlanacak. 4 maçta 2 galibiyet alan Keçiörengücü ile tek galibiyet alan Ümraniyespor arasındaki maç nefesleri kesecek. 

Cumartesi günü futbolun yanında tenis heyecanı da trtspor.com.tr'de yaşanacak. Sezonun önemli turnuvalarından St. Petersburg ATP 500 turnuvasının yarı final heyecanı saat 15.30'da burada olacak.

Pazar günü ise motor sporlarında ülkemizi başarıyla temsil eden pilotlarımızın günü... Superbike'da Toprak Razgatlıoğlu, (16.00) Supersport 300'de (17.15) ise Bahattin Sofuoğlu'nun yarışları trtspor.com.tr'de yayınlanacak. İki genç yeteneğimiz Estoril'de haftanın ikinci yarışında başarılı sonuçlar almaya çalışacak ve sezonu kapatacak.    

Sıradaki Haber
Monchi'den scouting ve transfer dersi 2: Eşmerkezli çemberler teorisi ile oyuncu bulmak!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz