Diğer Sporlar

Bakan Kılıç'tan milli sporculara tebrik

14 Eylül 2016 Çarşamba 10:55 - Son Güncelleme 14 Eylül 2016 Çarşamba 07:59

Bakan Kılıç, Rio’da madalya kazanan Abdullah Öztürk'le Semih Deniz'i tebrik etti

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 2016 Paralimpik Oyunları'nda madalya kazanan Abdullah Öztürk ile Semih Deniz'i tebrik etti.

Kılıç, yayımladığı mesajda, Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde devam eden oyunlarda, masa tenisinde altın madalya kazanan Abdullah Öztürk ile atletizmde, erkekler 1500 metre finalinde bronz madalya alan Semih Deniz'i kutlayarak, şu ifadelere yer verdi:

"2016 Rio Paralimpik Oyunları'nda milli sporcularımız başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Masa tenisinde mücadele eden Abdullah Öztürk, ülkemize oyunlardaki ikinci altın madalyayı kazandırdı. Ay-yıldızlı bayrağımızı göndere çekerek İstiklal Marşımızı tüm dünyaya dinleten Abdullah Öztürk'ü tebrik ediyorum.

Erkekler 1500 metre finalinde milli sporcumuz Semih Deniz de bronz madalya kazandı. Yarışta kendi en iyi derecesini koşarak üçüncü olan ve bronz madalyanın sahibi olan sporcumuzu tebrik ediyorum. Elde edilen başarılarda emeği geçenleri kutluyor, ülkem ve milletim adına teşekkür ediyorum. 2016 Rio Paralimpik Oyunları'nda mücadele edecek tüm sporcularımıza başarılar diliyorum."

Sıradaki Haber
Çek gönder yayınlansın
Yükleniyor lütfen bekleyiniz