Diğer Sporlar

Kulüplere Rio müjdesi

07 Mayıs 2015 Perşembe 17:11 - Son Güncelleme 07 Mayıs 2015 Perşembe 17:44

Bakan Kılıç'tan kulüplere maddi destek müjdesi geldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bakan Akif Çağatay Kılıç’ın talimatıyla 2016 Rio Olimpiyatlarına hazırlık sürecinde, aralarında Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’un da bulunduğu spor kulüplerinin amatör branşlarına destek kararı aldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 2016 Rio Olimpiyatları'na hazırlık sürecinde, aralarında Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ile Trabzonspor’un da bulunduğu ve amatör branşları bünyesinde bulunduran spor kulüplerine maddi kaynak sağlanması için talimat verdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, 2016 Rio Olimpiyatları'na hazırlık sürecinde tüm spor kulüplerine ve sporculara verdikleri desteğin güçlenerek devam edeceğini vurgulayarak, buna ilaveten Türkiye’de sportif faaliyet gösteren büyük spor kulüplerinin ve özellikle olimpik branştaki sporcuların desteklenmesi, maddi ve manevi hiç bir imkandan mahrum bırakılmaması için gereken önlemlerin alındığını açıkladı.

Bu tür faaliyet gösteren spor kulüplerinin sayılarının artması için belediyelerin ve büyük futbol kulüplerinin amatör branşlardaki faaliyetlerine gereken desteğin verileceğini ifade eden Bakan Kılıç, “Olimpiyatlarda ülkemizin daha çok sporcuyla temsil edilmesi için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Bu arada Bakan Kılıç, geçtiğimiz günlerde de amatör kulüplere vergi indirimi müjdesi vermiş, Maliye Bakanlığı ile görüşmelerin olumlu geçtiğini söylemişti.

Sıradaki Haber
Çek gönder yayınlansın
Yükleniyor lütfen bekleyiniz