Diğer Sporlar

Olimpiyatlar için eylem planı

07 Ekim 2014 Salı 21:01 - Son Güncelleme 07 Ekim 2014 Salı 21:25

Türkiye Atletizm Federasyonu, olimpiyatlar için eylem planı hazırladı.

Brezilya'nın Rio De Janeiro şehrinde düzenlenecek '31. Yaz Olimpiyat Oyunları' öncesi, Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından eylem planı hazırlandı.

Federasyon Başkanı Fatih Çintimar, Palandöken Kayak Merkezi'ndeki bir otelde aralarında Fenerbahçe, Beşiktaş ve ENKA gibi kulüplerin yöneticileriyle sporcularının bulunduğu heyetle toplantı yaptı.

Çintimar, burada yaptığı açıklamada, hedeflerinin Rio'da ülke başarısını en üst seviyeye çıkartmak olduğunu söyledi. Hazırlanan eylem planı kapsamında Türkiye Atletizm Milli Takımı'nın antrenman programının belirlendiğini ifade eden Çintimar, şöyle konuştu:

"Palandöken'de 250'ye yakın sporcu, 100'e yakın antrenör ve yönetici ile toplantı düzenledik. Oldukça yararlı geçtiğine inandığımız toplantımızda yurt içi ve dışı kamp programları belirlendi. Rio öncesi oluşturduğumuz eylem planı ile emin adımlarla Rio'ya hazırlanacağız. Amacımız bir önceki olimpiyatlarda aldığımız derecelerin üzerlerine yeni dereceler eklemek. Palandöken'de düzenlenen ve teknik ağırlıklı toplantıda yol haritası belirlendi. Yapılacak çalışmalar sonunda milli takımın çatısını oluşturacağız. Belirleyeceğimiz sporcuları yurtiçi ve dışında düzenlenecek kamplara göndereceğiz. İyi bir hazırlık devresi geçirmeyi hedefliyoruz."

Çintimar, yarın Erzurum'da düzenlenecek Gençler ve Büyükler Kros Ligi 5. Kademe yarışlarında dereceye girecek ilk 8 sporcunun milli takım kampına dahil edileceğini sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Çek gönder yayınlansın
Yükleniyor lütfen bekleyiniz