Diğer Sporlar

"Son dakikaya kadar bekleyeceğiz"

05 Şubat 2021 Cuma 10:03 - Son Güncelleme 05 Şubat 2021 Cuma 10:10  |  Kaynak : TRT SPOR

Tokyo Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'na seyirci alınacak mı? Organizasyon Komitesi Başkanı Yoşiro Mori, bu konuda karar vermek için son dakikaya kadar bekleyeceklerini söyledi.

Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın 23 Temmuz-8 Ağustos arasında düzenlenmesi planlanıyor. Oyunlar sırasında tribünler dolacak mı, ya da seyirci sayısına kısıtlama mı getirilecek? Bu ve benzeri sorular gündemdeki yerini koruyor.

Tokyo Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları Organizasyon Komitesi Başkanı Yoşiro Mori, seyirci konusunun belirsizliğini koruduğunu açıkladı.

Mori, seyircilere ilişkin karar verilmeden önce, ülke genelindeki yeni tip koronavirüs salgınındaki son durumun dikkatlice inceleneceğini söyledi.

Komite Başkanı, seyirci sınırlaması ile denizaşırı izleyicilerin katılmasına izin verilmesine ilişkin kararın mart-nisan döneminde duyurulmasının öngörüldüğünü ancak gelişmeler doğrultusunda "son dakikaya kadar" bekletileceğini belirtti.

Kararın verilmesinin kolay olmadığına dikkat çeken Mori, "Uluslararası zorluklardan kaçınmak amacıyla üstesinden gelmek zorundayız. Kararın açıklanmasını Mayıs'a da öteleyebiliriz" dedi.
 

Sıradaki Haber
Çek gönder yayınlansın
Yükleniyor lütfen bekleyiniz