Diğer Sporlar

''Turnuvada 4 madalya beklentimiz var''

29 Mayıs 2015 Cuma 15:12 - Son Güncelleme 29 Mayıs 2015 Cuma 15:22

''Gerekli çalışmaları yapacağız ve gerisi sporcularımıza kalacak"

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de 12-28 Haziran'da gerçekleştirilecek Avrupa Oyunları'na hazırlanan Büyük Kadınlar Güreş Milli Takımı, Yalova'da kampa girdi.

Yalova 90. Yıl Spor Salonu'nda çalışmalara başlayan milli takımda 14 sporcu bulunuyor.

Ay-yıldızlı ekibin antrenörü Ertuğrul Aydoğdu, yaptığı açıklamada, 13 Haziran'da Azerbaycan'a gideceklerini ve bu tarihe kadar hazırlıklarını Yalova'da sürdüreceklerini söyledi. Turnuvada 4 madalya beklediğini dile getiren Aydoğdu, "Çalışmalarımız bu doğrultuda sürüyor. İnşallah beklentilerimizin karşılığını alırız. Gerekli çalışmaları yapacağız ve gerisi sporcularımıza kalacak" diye konuştu.

Oyunlarda 60 kiloda mindere çıkacak Hafize Şahin de Bakü'den madalyalarla dönmek istediklerini vurguladı.

Çalışmalarının gayet olumlu ilerlediğini dile getiren Hafize, "Avrupa Oyunları'na gidip ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek ve İstiklal Marşımızı okutmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Mindere 75 milyon insanın arkamızda olduğu bilinciyle ve onların dualarıyla çıkacağız. Onların yüzlerini yere eğmemek için ve ülkemizi anlımızın akıyla temsil etmek için çalışıyoruz. Madalya almaya gidiyoruz ve inşallah alıp geleceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan ise kamp için Yalova'nın tercih edilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Sıradaki Haber
Çek gönder yayınlansın
Yükleniyor lütfen bekleyiniz