Diğer Sporlar

"6 kez Olimpiyat Oyunları'na gitme hedefim var"

04 Mayıs 2020 Pazartesi 21:39 - Son Güncelleme 04 Mayıs 2020 Pazartesi 22:05

TRT SPOR2 Instagram hesabında canlı yayınlarımız sürüyor. Modern pentatlon branşında olimpiyatlara katılan ilk Türk sporcumuz olan İlke Özyüksel, Ömer Yavru'nun sorularını yanıtladı.

Modern pentatlon branşında olimpiyatlara katılan ilk Türk sporcumuz olan İlke Özyüksel TRT SPOR2 Instagram hesabına konuk oldu. Korona günlerim çok zor geçti diyen Özyüksel, "Kesinlikle ev insanı değilim o kadar zor bir şey benim için. Çok şükür antremanlarım başladı bu aralar, şimdi yüzme antremanlarının yapılacağı zamanı bekliyoruz. Şimdi daha dikkatli davranıyorum."dedi.

Biniciliğin kendisi için çok önemli olduğunu ifade eden Özyüksel, "Binicilik anlatılmaz bir duygu, 5 yılın sonunda ben yeni yeni ata hükmetmeye onu anlamaya başladım. Yüzmeden ve eskrimden birinci çıksam bile binicilikten birinci çıkmazsam kendimi kazanmış sanmıyorum." ifadelerini kullandı.

"6 kez Olimpiyat Oyunları'na gitme hedefim var"

Olimpiyatların ertelenmesi hakkında da konuşan İlke Özyüksel, "6 Olimpiyat Oyunları'na gitme hedefim var. Yaşım bunu kaldırıyor şansım olduğunu düşünüyorum. Çok istiyorum işimi severek ve keyifle yapıyorum. Bugün antremanlarım başladı, çok yoruldum ama çok mutluyum. Ama rekabetin olmaması çok büyük dezavantaj bizim için alttan gelenler var ama 5 yıl içinde yanıma birlikte çalışıp gelişebileceğim sporcuların gelmesini bekliyorum. Gelirse bir takımla şampiyonluk yaşamak hayalim inşallah olur. Kalan tüm yarışlar iptal edildi belki dünya şampiyonası yapılabilir ama onda da puan verilmeyecek dendi. Yarışlar ertelendi diye çok üzüldüm olimpiyat ertelenmesi bizim için daha iyi oldu bu daha çok antrenman yapmam demek. Daha çok tecrübe kazanmış olacağım." şeklindek konuştu.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Büyük Britanya Kadınlar Bisiklet Turu ertelendi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz