Diğer Sporlar

Ata Group Golf Challenge başlıyor

01 Ekim 2013 Salı 15:12 - Son Güncelleme 01 Ekim 2013 Salı 15:17

İş ve cemiyet hayatından önemli isimler katılacak

Bu yıl 5.'si yapılacak olan Geleneksel Ata Group Golf Challenge 4 Ekim'de başlıyor. Ata Group Golf Challenge '13 Golf Turnuvası, 4-5-6 Ekim 2013 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Bu yıl Birleşik Turnuva olarak yapılacak olan Turnuvaya, Türkiye'nin en eski golf kulübü olan İstanbul Golf Kulübü (İGK) ve Kemer Golf & Country Club (KG&CC) ev sahipliği yapacak. Sonucu heyecanla beklenen turnuvaya, her iki kulübün üyeleri ve Ata Grubu'nun davetlileri katılacak.

Sponsorluğunu Ata Grubu'nun üstlendiği Ata Group Golf Challenge'ın elemeleri, 4 – 5 Ekim tarihlerinde İstanbul Golf Kulübü (İGK) ev sahipliğinde Klassis Golf Club'ta; finali ise 6 Ekim Pazar günü Kemer Golf & Country Club (KG&CC)' da gerçekleşecek ve ödül töreni ile sona erecek.

Ata Grubu, sosyal sorumluluk bilinci kapsamında bu yıl beşincisi yapılacak turnuvayı geleneksel hale getirdi.

Her yıl iş ve cemiyet dünyasının önemli isimlerini ağırlayan turnuvaya bu yıl; Ece-Korhan Kurdoğlu, Yıldırım Demirören, Mustafa Koç, Hasan Akçakayalıoğlu, Meltem -Kıvanç Oktay, Emine-Erhan Kamışlı, Dilek- Ali Nuri Türker, Murat Demirel, Selim Koray, Ayhan Elmas, Serra Tokar, Fehmi Zorlu, Mete Boybeyi, Sinem Erülgen, Hasan Akandere, Gündüz Özdemir, Nesligül Aksoy, Sabri Yiğit, Kadir Esen, Rana Esen, Osman Esen, Didem Aras, Elif Koraltan, Frank Reichanbach, Mustafa Aras, Norge Reichanbach, Şevki Korkmaz, Abdullah Oğuz ve Halim Hattat gibi isimlerin katılımı bekleniyor.

Turnuvada ödül kategorileri ise şu şekilde belirlendi: Nearest to Pin, Longest Drive, Longest Drive Man, Junior Kategorisi, Senior Kategorisi, Bayanlar A–B, Baylar A-B-C Kategorileri, Bayanlarda Gross Birincilik, Baylarda Gross Birincilik.

Turnuvanın önümüzdeki yıllarda da sürdürülmesi planlanıyor. Ata Group, golf sporunu geliştirmeye yönelik projelere destek vererek ülkemizde golf sporunu yaygınlaştırmayı hedefliyor.

Sıradaki Haber
Göğsümüzü kabarttı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz