Diğer Sporlar

A milliler kampta

16 Nisan 2014 Çarşamba 14:09 - Son Güncelleme 16 Nisan 2014 Çarşamba 15:15

Atletizm Milli Takımı Düzce'de kampa girdi.

Atletizm Milli Takımı, Fenerbahçe Spor Kulübünün Topuk Yaylası'ndaki tesislerinde şampiyona hazırlıklarına başladı.

Atletizm Federasyonu Marmara Antrenörü ve Bölge Koordinatörü Zekeriya Korkmaz, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde mücadele eden 15 sporcunun kampa katıldığını söyledi.

Bazı sporcuların Yıldızlar Olimpiyatları'na, gençlerin Dünya Şampiyonası'na, büyüklerin ise Avrupa Büyükler Şampiyonası ve Kulüpler Şampiyonası'na hazırlandığını anlatan Korkmaz, şöyle konuştu:

"Topuk Yaylası Tesislerimiz rakım yüksekliği ve imkanların iyi olmasından dolayı sporcularımız ve antrenörlerimiz tarafından tercih ediliyor. İyi kamp dönemi geçiriyoruz. Gerek Atletizm Federasyonumuz gerekse Fenerbahçe Spor Kulübü olsun, desteklerinden dolayı sporcularımız ve antrenörlerimiz çok memnun. Mayıs ayında yapılacak yarışmalar için yoğun çalışıyoruz.

Bakü'de Yıldızlar Olimpiyatı'nın Avrupa seçmesi var. İlk etapta ona hazırlanıyoruz. Genç sporcularımız için de Türkiye Şampiyonası var. Aynı zamanda uluslararası yarışmalarımız var. Başkanımız Aziz Yıldırım'a böyle bir tesisi Türk sporuna kazandırdığı için teşekkür ediyoruz. Kamplarımız 21 gün sürecek."

Uluslararası başarı için bütün imkanların seferber edildiğine dikkati çeken Korkmaz, "Hedeflerimiz, Avrupa Büyükler Şampiyonası'nda bayrağımızı göklere çıkarmak, birincilikler ve şampiyonluklar yaşatmak" dedi.

Sıradaki Haber
"Hedefim Avrupa Atletizm Şampiyonası''
Yükleniyor lütfen bekleyiniz