Diğer Sporlar

Antalya'da Triatlon heyecanı

17 Ekim 2016 Pazartesi 00:04 - Son Güncelleme 16 Ekim 2016 Pazar 21:26

Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Triatlon Avrupa Kupası Finali'nin son gününde, elit erkeklerde Rusya'dan Vladimir Turbayevskiy birinci oldu

Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Triatlon Avrupa Kupası Finali yarışları sona erdi.

Avrupa Triatlon Birliği ve Türkiye Triatlon Federasyonunun, Alanya Belediyesi ve Alanya Kaymakamlığının desteğiyle düzenlediği organizasyonun son gününde, Aquathlon Ulusal Şampiyonası, yaş grupları ve yaş grubu sprint röle, genç erkekler ve elit erkekler yarışları düzenlendi.

Galip Darı Plajı'ndaki yarışlarda elit erkeklerde bin 500 metre yüzme, 40 kilometre bisiklet ve 10 kilometre koşu etapları yapıldı. Rusya'dan Vladimir Turbayevskiy, bir saat 47 dakika 30 saniyelik derecesiyle birinciliği, Azerbaycan'dan Rostislav Pevtsov, bir saat 47 dakika 55 saniyelik derecesiyle ikinciliği ve Rusya'dan Igor Polyanskiy de bir saat 48 dakika 46 saniyelik derecesiyle üçüncülüğü elde etti.

Genç erkelerde ise sporcular 750 metre yüzme, 20 kilometre bisiklet ve 5 kilometre koşu etaplarında mücadele verdi. Macaristan'dan Geore Soos, 59 dakika 32 saniyelik derecesiyle birinci, aynı ülkeden Botond Karai 59 dakika 37 saniyelik derecesiyle ikinciliği ve Kazakistan'dan Meirlan Iskanov, 59 dakika 40 saniyelik derecesiyle üçüncü sırada yer aldı.

Dereceye giren sporculara, düzenlenen törenle ödülleri takdim edildi.

 

Sıradaki Haber
Şok olay: Ünlü sporcunun kızı öldürüldü!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz