Kategoriler
Futbol
Detay
Basketbol
Voleybol
Motor Sporları
Tenis
Diğer Sporlar
EURO-2024
2026 Dünya Kupası
2024 Paris Olimpiyat Oyunları
Video Galeri
Diğer Sporlar

Atila Göktuğ Taşdelen'in hedefi Türkiye rekoru

25 Aralık 2020 Cuma 14:10

İstanbul’da düzenlenen Salon Atletizm Rekor denemesi yarışlarındaki derecesiyle, Avrupa Yıldızlar atletizm Şampiyonası’na katılma hakkı elde eden Atila Göktuğ Taşdelen, hedefinin Türkiye yüksek atlama rekorunu kırmak olduğunu söyledi.

İstanbul’da düzenlenen Salon Atletizm Rekor denemesi Yarışları’nda mücadele eden Kayseri TOHM Atleti Atila Göktuğ Taşdelen, yüksek atlamada elde ettiği 2,06’lık derece ile Avrupa yıldızlar barajını aşarak 13-14 Ağustos tarihlerinde İtalya’da düzenlenecek olan Avrupa Yıldızlar atletizm Şampiyonası’na katılma hakkı elde etti.
 
Salon Atletizm rekor deneme yarışmaları İstanbul’da yapıldı. Yıl içinde en iyi dereceleri yapan atletlerin katıldığı yarışmada yüksek atlama kategorisinde mücadele eden Kayseri TOHM Sporcusu Atila Göktuğ Taşdelen, 2.03 olan Avrupa barajını 2.06 atlayarak geçmeyi başardı. Bu başarı ile birlikte Kayserili sporcu 13-14 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan Avrupa Yıldızlar Atletizm Şampiyonası’na katılma hakkı elde etti.
 
Başarısı ile dikkat çeken Atila Göktuğ Taşdelen, İtalya’da yapılacak şampiyonada madalya alarak Türk bayrağını göndere çektirmek istediğini söyledi. Genç sporcu, bir diğer hedefinin ise yıldızlarda 2.12 olan Türkiye yüksek atlama rekorunu kırmak olduğunu belirtti.
Etiketler: Atila Göktuğ TaşdelenAtletizmyüksek atlama