Diğer Sporlar

Filistinli El Deeb'den büyük başarı

25 Mart 2021 Perşembe 16:56 - Son Güncelleme 25 Mart 2021 Perşembe 17:00  |  Kaynak : AA

Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncusu Filistinli Fadi Gameel Shaban El Deeb'in, Tunus'ta düzenlenen 2021 Dünya Para Atletizm Grand Prix Yarışmaları'nda disk atma kategorisinde altın madalya kazandı.

Pamukkale Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, tekerlekli sandalye basketbol takımında forma giyen ve disk atma branşında da mücadele eden Filistinli Fadi Gameel Shaban El Deeb, 18-22 Mart tarihlerinde Tunus'ta düzenlenen 2021 Dünya Para Atletizm Grand Prix Yarışmaları'na katıldı.

Tokyo Olimpiyatları'na da davet edilen Pamukkale Belediyesporlu Fadi El Deeb, Tunus'taki şampiyonada Filistin Milli Takımı adına gülle, cirit ve disk atma kategorilerinde yarıştı.

Disk atma kategorisinde 30,29 metrelik derecesiyle altın madalya kazanan El Deeb, gülle ve cirit atmada da elde ettiği derecelerle beşincilik kazandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen El Deeb, basketbolun dışında cirit, gülle ve disk atma sporlarıyla da ilgilendiğini belirterek, "İnşallah olimpiyatlarda da birinci olup altın madalya kazanacağım. Bana her konuda destek veren Pamukkale Belediye Başkanımız Avni Örki'ye çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki de Filistinli Fadi El Deeb'in başarılarıyla gururlandıklarını kaydetti.

Sıradaki Haber
"Sınırsız Dostluk Yarı Maratonu" 23 Mayıs'ta
Yükleniyor lütfen bekleyiniz