Diğer Sporlar

''Hedefim her zaman madalya''

21 Nisan 2020 Salı 14:26 - Son Güncelleme 21 Nisan 2020 Salı 14:30

Koronavirüs ile mücadelede çalışmalarına evinde devam eden milli atletimiz Yasmani Copello Escobar, salgını kendisinin lehine çevirmek istediğini belirtti.

Yasmani, ''Biraz dinlenerek seneye daha iyi hazırlanacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.'' dedi.

Avrupa Şampiyonu ve dünya ikincisi atletimiz Yasmani Copello Escobar, koronavirüs salgını sonrası yaşadıklarını anlattı.

400 metre engellide önemli başarılara imza atan Yasmani, branşı nedeniyle evde yaptığı antrenmanlardan yüzde 100 verim alamadığını aktardı. Yasmani, koronavirüs tedbirleri kapsamında uzun bir süredir evde bulunduğunu ve atletizm pistinde antrenman yapmayı çok özlediğini dile getirdi. Oturduğu sitedeki küçük bir pistte koştuğunu anlatan Yasmani Copello, evinde de Atletizm Federasyonu'nun gönderdiği ekipmanlarla çalıştığını kaydetti.

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın ertelenmesini ''Sağlık spordan önce gelir'' görüşüyle desteklediğini, bu dönemi lehine çevirmeyi amaçladığını belirten Yasmani, ''Biraz dinlenerek seneye daha iyi hazırlanacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Hedefim her zaman madalya." şeklinde konuştu.

Koronavirüs salgını sonrasıyla ilgili görüşlerini de paylaşan Yasmani Copello Escobar, ''Sanırım daha farklı bir dünya bizi bekliyor. İnsanların bu korkuyu yenmeleri zaman alacak. Sosyal mesafe kavramı artık hayatımızda yer edinecek diye düşünüyorum.'' dedi. 

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Komrades Maratonu ertelendi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz