Diğer Sporlar

Maraton ve Spor Fuarı açılıyor

11 Kasım 2015 Çarşamba 14:11 - Son Güncelleme 11 Kasım 2015 Çarşamba 17:02

Vodafone 37. İstanbul Maratonu kapsamındaki fuar 12 Kasım Perşembe günü açılıyor

Vodafone 37. İstanbul Maratonu öncesinde düzenlenen Maraton ve Spor Fuarı, Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu'nda 12 Kasım Perşembe günü açılacak.

Boğaziçi Köprüsü'nde 15 Kasım Pazar günü yapılacak organizasyonun maraton, 15 ve 10 kilometre koşu kategorilerine kayıt yaptıran sporcuların, göğüs numarası, çip ve tişörtten oluşan sporcu kitlerini üç gün sürecek fuarından teslim alabilecekleri bildirildi.

Yarışın kayıt dönemini kaçıran sporcuların ise Spor AŞ ile anlaşan Kızılay, Yeşilay, Kadın ve Demokrasi Derneği, Toplum Gönüllüleri Vakfı, Tohum Otizm Vakfı, Türk Kanser Derneği, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ile yaklaşık 20 sivil toplum kuruluşundan herhangi birine en az 40 lira bağış yapması ve kayıt ücretini ödemesi halinde Maraton ve Spor Fuarı'nda geç kayıttan yararlanabileceği kaydedildi.

Ayrıca ziyaretçilerin, fuarda oluşturulacak stantlara kullanılabilir durumdaki spor ayakkabılarını bağışlayabilecekleri belirtildi. Aynı şekilde maratona katılanların, organizasyon günü başlangıç noktalarındaki toplama alanlarına yanlarında getirdikleri eşofman, polar, bere, eldiven gibi eşyalarını teslim ederek, kıyafet bağışında bulunabilecekleri ifade edildi.

Bağışlanan eşyaların İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi'nce toplanıp temizlendikten sonra ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağı duyuruldu.

Sıradaki Haber
IOC'de skandal sonrası istifa
Yükleniyor lütfen bekleyiniz