Diğer Sporlar

Milli atletler güç depoluyorlar

25 Nisan 2014 Cuma 14:09 - Son Güncelleme 25 Nisan 2014 Cuma 14:14

Atletizim Milli takımı, Topuk Yaylası'nda şampiyonalara hazırlanıyor.

Atletizim Milli takımı, Fenerbahçe Spor Kulübünün Topuk Yaylası'ndaki tesislerinde katılacakları şampiyonlara hazırlanıyor.

Atletizm Federasyonu Marmara Antrenörü ve Bölge Koordinatörü Zekeriya Korkmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 20 gün önce başlayan kamplarınıın verimli geçtiğini söyledi

Korkmaz, 13 Nisan Pazar günü başlayan kampının yoğun bir çalışma ortamında geçtiğini dile getirerek, "Yaklaşık 20 gün oldu. İstediğimiz performans ve sonuçları alıyoruz. Sporcularımız, gerek doğa koşulları gerekse Fenerbahçe Spor Kulübünün ve Atletizm Federasyonunun sağladığı tüm imkanları değerlendiriyor. Hazırlıklarımız iyi bir şekilde gidiyor" dedi.

Topuk Yaylası'nda yapılan kampa katılarak hazırlanan iki sporcunun Avrupa'da yarışmalara katıldığını ifade eden Korkmaz, "Fatih Aktaş 4x100 ve 100 metrede, Elif Özmen üç adım atlamada ülkemizi temsil edecek" diye konuştu.

Korkmaz, sporculardan ve tesisin imkanlarından memnun olduklarını dile getirerek, katılacakları şampiyonalara iyi hazırlandıklarını kaydetti.

Sıradaki Haber
Boston Maratonu koşuldu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz