Diğer Sporlar

Milliler kampa girdi

09 Nisan 2015 Perşembe 13:48 - Son Güncelleme 09 Nisan 2015 Perşembe 13:57

Yürüyüş Milli Takımı Balkan Şampiyonası'na hazırlanıyor.

Balkan Yürüyüş Şampiyonası'nda 5 kategoride yarışacak Atletizm Federasyonu Yürüyüş Milli Takımı, Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde kampa girdi.

Ayvalık'ta 18 Nisan'da gerçekleştirilecek 20 kilometre bayanlar ve erkekler, 10 kilometre gençler, 10 kilometre yıldız erkekler, 5 kilometre yıldız bayanlar ve 5 kilometre yıldız bayanlar kategorilerinde altın madalya hedefleyen 25 sporcu, sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde iki antrenman yapıyor.

Balkan Şampiyonası hazırlıklarına başladıklarını belirten Antrenör Sebahattin Tatar, şöyle konuştu:

"Olimpiyat ve dünya şampiyonası vizesi almak için iki sporcumuzu da gönderiyoruz. Onlardan da çok ümitliyiz. Amacımız daha kalıcı başarılar elde etmek, Balkan Şampiyonası'nda aldığımız dereceleri yinelemek. Bu konuda güçlü bir takımımız var. Geçen hafta burada yaptığımız seçmelerde ve derecelere bakıldığında bir hayli ilerleme olduğunu görüyoruz. Özellikle büyük erkeklerde özlenen bir tabloyu bu sene görmüş olduk. İstediğimiz çizgiyi yakaladığımıza inanıyorum. Takımımız çok iyi. Özellikle Ayvalık Atletizm Kulübü olarak milli takıma yapmış olduğumuz katkı hakikaten ileri seviyede. Balkan Yürüyüş Şampiyonası'ndan mutlak birincilik, tüm kategorilerde madalya hedefliyoruz. Bunu yapabilecek güçteyiz. Tarihimizde ilk kez böyle güçlü bir kadroyla yarışacağımıza inanıyorum. İnşallah bundan sonraki yarışmalarda da özlenen tablolar, özlenen başarılı dereceler elde edeceğiz."

Sıradaki Haber
Çinli atlet emekli oldu!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz