Diğer Sporlar

Tiffany Porter, maskeyle yarıştı

06 Mart 2021 Cumartesi 18:45 - Son Güncelleme 06 Mart 2021 Cumartesi 20:19  |  Kaynak : TRT SPOR

Birçok organizasyon koronavirüs nedeniyle iptal edilirken Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası'nda sıra dışı anlar yaşandı. Kadınlar 60 metre engelli elemelerinde yarışan Tiffany Porter, maske ile koştu ve yarı finale yükseldi.

Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası Polonya'nın Torun şehrinde düzenleniyor. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını, tüm dünyayı etkilediği gibi sporcuları da etkiliyor. TRT SPOR2'den naklen yayınlanan organizasyonda ilginç anlar yaşandı.

Kadınlar 60 metre engelli elemelerinde yarışan Tiffany Porter, diğer sporculardan farklı olarak maske ile koştu.

Kovid-19 önlemlerine Şampiyona'da bile dikkat eden Büyük Britanyalı atlet, dezavantajlı olmasına rağmen başarılı bir performans sergiledi.

Macar sporcu Luca Kozak ile birlikte 8 saniye 04'lük dereceyi elde eden 33 yaşındaki atlet, yarı finalde yarışmaya hak kazandı.

Yarış sonrası maske ile ilgili açıklamalarda bulunan Tiffany Porter, "Sadece ekstra bir önlem almak istediğim için maske taktım. Yarışa kötü başladım ancak iyi bir geri dönüşe imza atarak yarı finale yükseldim. Önemli olan da buydu. Benim için yarı final daha iyi olacak" ifadelerini kullandı.


 

Sıradaki Haber
Salih Korkmaz ve Meryem Bekmez'den yeni rekor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz